Globalistul Netanyahu si statul terorist Israel au incalcat toate liniile rosii ale umanitatii: Natiunile sa se uneasca in cea mai mare alianta morala din istorie

Violenţele continuă între Israel şi patrioţii palestinieni, în pofida eforturilor diplomatice de a le calma/ Sursa: https://www.agerpres.ro/politica-externa/2021/05/15/video-violentele-continua-intre-israel-si-combatantii-palestinieni-in-pofida-eforturilor-diplomatice-de-a-le-calma–713983

De peste o saptamana, premierul israelian Benjamin Netanyahu si statul Israel incalca grosolan si in serie toate liniile rosii ale umanitatii, prin crime de razboi si crime de genocid impotriva poporului palestinian. Nu exista niciun semn ca genunchiul Globalismului va fi ridicat de pe gatul Palestinei. Dimpotriva, este evidenta vointa criminala a Israelului de a ucide Palestina. E vorba de o sufocare de mai multe zile a unei Natiuni, de o crima in masa premeditata, nu de minute sau de un individ, ca in cazul mortii lui George Floyd, care a agitat Casa Alba. Acum, SUA obstructioneaza.

Comparativ si in consecinta, Palestina trebuie sa devina un simbol global al crimelor savarsite de Globalism impotriva Natiunilor. Imaginile cu harta Palestinei sfartecate de evrei, cu mortii, ranitii, refugiatii palestinieni, distrugerile provocate infrastructurii din teritoriile palestiniene si cu regimul de apartheid la care sunt supusi de Tel Aviv sa fie proiectate pe toate ecranele Lumii, spre luare aminte si neuitare. Masacrele si distrugerile faptuite de Israel cu aviatia si artileria in Palestina s-au inmultit sambata, oripiland opinia publica internationala. Palestinienii au ripostat cu o ploaie de rachete asupra mai multor oraşe israeliene, între care şi Tel Aviv. Ei isi apara teritoriile si libertatea, hotarati sa-si ia Palestina  inapoi de la evrei, care au ocupat-o in mare parte, prin promisiuni mincinoase facute arabilor, prin amagiri, viclesuguri si razboaie.

Opinia publica internationala a inceput sa reactioneze. Lideri politici din multe tari au inceput sa ia atitudine. Mii de manifestanţi au inceput sa umple strazile in multe oraşe din Europa şi din tarile musulmane în semn de solidaritate cu palestinienii. Memoria tragediei palestiniene, provocate de cruzimile terorismului iudaic – care nu vor fi stopate fara o interventie globala, convergenta si ferma, neslabita in timp, oricat ar dura – si solutiile pentru incetarea acesteia sunt materializate in scandari si pancarte cu mesaje “Boicotati Israelul!”, “Eliberaţi Gaza!”, “Palestina va trăi! Palestina va învinge!”, “Ierusalimul – capitala eternă a Palestinei!”, “Marş al poporului palestinian pentu libertate şi revenire”, “Acesta nu este un război, este un genocid!”, “Salvaţi Sheikh Jarrah’!”, cartier din Ierusalimul de Est, unde familii palestiniene sunt ameninţate cu evacuarea de colonişti israelieni etc. In acest stadiu incipient, amploarea reactiilor si semnalelor la adresa Globalismului, ca lupta de eliberare a Palestinei este un drum fara intoarcere, inca nu au devenit critice, ele nu  sunt inca suficiente. Raspunsul nu trebuie sa fie militar, ci moral. Natiunile trebuie sa se angreneze in cea mai mare alianta morala care a existat vreodata, care sa limiteze Globalismul, sa-l derelationeze si sa-l izoleze, sa-l carantineze ca pe Covidati. Si, intr-un fel, Globalistii chiar sunt ca niste ciumati, ca niste virusi care distrug Natiunile.

Şeful diplomaţiei europene cheamă la respectarea dreptului internaţional în Orientul Mijlociu
Regele Iordaniei se teme că atitudinea Israelului ”favorizează extremismul”

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: