Liderul progresist Joe Biden irită armata SUA: “Ce-i cu agitația asta?! Trimiteți-mi medalia prin poștă!”

Sursa: https://www.hotnews.ro/stiri-international-24814421-povestea-americanului-care-primit-medalia-onoare-dupa-70-ani-respins-cinci-atacuri-ale-chinezilor-asupra-dealului-care-apara-sasea-oara-insa.htm

Armata SUA este profund ostila ideologiei rasiste a lui Joe Biden, care din prima zi la Casa Alba a declarat ca va lupta impotriva “suprematiei albilor”! Culmea stupiditatii progresiste este ca America e o tara cu un popor de rasa alba, din emisfera nordica, a tinuturilor albe. Biden, un presedinte cu piele alba, dar cu „suflet negru”, adică rău?!

Biden este insa mult mai toxic si mai antiamerican decat o arata oficial ideologia progresista. El a trecut de la ideologie la politica, numind un ministru negru peste armata Americii Albe. Gestul si consecintele lui tradatoare sunt un déjà vu, ele sunt comparabile, istoric, cu situatia de incompatibilitate in care evreul Trotki a ajuns in fruntea Armatei URSS.

A inceput armata SUA sa se trezeasca din drogarea progresista ? “Marea muta” a inceput sa vorbeasca, cu evidenta iritare! Ralph Puckett Jr., un ”ranger” alb din Armata SUA, a primit, vineri, cea mai înaltă distincție militară americană, care i-a fost inmanata de președintele Joe Biden. La aflarea vestii despre medalierea intarziata cu 70 de ani, pentru răni din razboiul coreean, Puckett a reactionat, vadit scarbit si agasat: ”Ce atâta agitație? Nu puteți s-o trimiteți prin poștă?”. Militarii in rezerva si retragere sunt directori de opinie pentru cei activi.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: