Diplomaţia progresistă nu mai are nimic nou de spus: Preşedintele american Biden îl reşapează pe obamistul Gitenstein ca ambasador al SUA la UE

Diplomatia progresista nu mai are nimic nou de spus? Presedintele american Joe Biden resapeaza o galerie de fosti ambasadori obamisti. Printre cei resapati se afla si Mark Gitenstein, fost ambasador în România, între 2009 și 2012, numit de Barack Obama. Biden il va nominaliza pe Gitenstein sa reprezinte SUA la UE, potrivit mass-media americane.

Se estimeaza ca Gitenstein va sosi la Bruxelles inainte de prima vizita a lui Biden in Europa, in iunie, la summitul G7, din Marea Britanie, si la summitul NATO, din capitala UE. El e avocat in drept international – adica, exact in ceea ce SUA incalca regular, acoperit sau nu, Globalismul respectand doar regulile sale – si in lobbyul coruperii, exersat in Romania.

Asadar, “diplomatia” lui Gitenstein implica atat riscuri ale virusilor coruptiei, cat si riscuri ale progresismului, care este masca de serviciu a comunismului american. Acum, Gitenstein este consilier pentru comerț internațional la compania de avocatură Mayer Brown și membru în Comitetul Reprezentanților Fondului Proprietatea. In 2016-2019, Gitenstein a fost președinte al Fundației Biden, un ONG progresist “educational” cu scopul pompos “de a explora modalitățile în care fiecare persoană – indiferent de venituri, rasă, gen, vârstă sau orientare sexuală – are dreptul să se aștepte să fie tratată cu respect și să primească o șansă corectă la împlinirea visului american”. Insa “asteptarile”, “respectul” si “sansele”, teoretizate emfatic de globalistii progresisti, sunt practic primitivisme, incalcari ale dreptului omului la viata si discriminari dupa criterii rasiste si sexuale.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: