Atentatul cu bombă de la Arad: „Până la ultimul”, deviza împotriva bandiților din crima organizată

Sambata, la Arad: Atentat cu bomba, plasata sub scaunul soferului

Atentatul cu bomba de la Arad, de ieri, in care a fost ucis omul de afaceri Ioan Crisan, trebuie tratat ca o declaratie de razboi si o provocare violenta din partea crimei organizate la adresa statului de drept si a sigurantei cetateanului. Societatea trebuie sa-i raspunda cu toate fortele si mijloacele politicii, legislatiei, justitiei, politiei, populatiei.

Deviza care trebuie sa anime reactia ferma si pana la capat a societatii sa fie “Pana la ultimul”. Tinta ei sa fie inactivarea tuturor membrilor crimei organizate, pana la ultimul bandit. Nimeni nu poate garanta ca nu e o infiltrare de retele globaliste de tip Gladio (Italia), or o reeditare a vremurile paukeriste, cand Voinescu și Cairo, apropiați ai ministrului de interne Teohari Georgescu, au jefuit, ca in filme, un sediu BNR și au furat un milion de dolari și 300 de cocoșei de aur.

Trebuie sa fii orb sau complice sa nu vezi suita de atacuri sau incendii (colectiv, ati etc) pentru a crea emotii distrugatoare de autoritate, or sa nu le pui in legatura cu astfel de pasiuni morbide ale unor agenti globalisti. Este o nevoie acuta de reinventare, prioritar a starii de spirit, cat si institutionala. Spiritul justitiar al comisarului Miclovan, din filmografia exceptionalului actor si regizor Sergiu Nicolaescu, trebuie adus in realitate. La fel, ale politistilor Cambrea, Alimanescu, Ceacanica. Sa fie create unitati de politie dedicate luptei impotriva crimei organizate, in care inteligenta si pasiunea detectivistice sa ia locul suficientei functionaresti, si sa poarte nume inspirationale, ale unor politisti eroi, cazuti in slujba securitatii cetateanului.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: