Reprimare si dizidenta in Regatul Unit: Manifestarile de condamnare a genocidului si apartheidului din Palestina, calificate discretionar drept „antisemite”

Sursa: https://www.g4media.ro/violentele-antisemite-au-ajuns-la-un-nivel-fara-precedent-luna-trecuta-in-marea-britanie.html

Londra Globalista a trecut in mod deschis la nivelul urmator al razboiului sau politic de subordonare etno-rasiala a Natiunii Britanice. Globalistii nu se mai multumesc cu atacuri ideologice asa-zise “progresiste”, de sorginte fascista si iudeo-comunista, impotriva identitatii europene a poporului britanic si a normalitatii familiale si sexuale a acestuia, pe care le conjuga cu imigratie invaziva, de control politic si cu episoade violente de intimidare, prin bande de cutitari politici.

O noua forma de politica abjecta, prin manipulare grosiera a drepturilor civile, isi face simtita prezenta in Regatul Unit. Ea si-a facut aparitia in contextul atacurilor sangeroase si disproportionate pe care Israelul le-a operat, cu o barbarie ce-i pare specifica, in teritoriile palestiniene, unde a instaurat un regim concentrationar si de apartheid. Acestor acte de violare flagranta a dreptului international si de blasfemiere  a civilizatiei, Lumea le-a raspuns cu uriase valuri de proteste antievreiesti si de solidaritate activa cu palestinienii. De la aceste reactii ale Natiunilor, ca de fisiune politico-civica globala, Natiunea Britanica nu face exceptie. Dupa tacerea complice si vinovata a Londrei politice fata de genocidul si apartheidul impotriva palestinienilor, poporul britanic, cu ascendenta si vocatie civilizationale, a intrat in dizidenta abrupta fata de guvernoratul regatului, care da semnale de nereprezentativitate si suspiciuni ca ar fi cumparat de evrei.

Intr-un binecunoscut stil orwellian, in care decodificarea este exact pe dos celor afirmate in text sau in discurs, Londra a calificat drept “antisemite” manifestatiile si protestele virulente ale populatiei britanice, de denuntare a colonizarii si apartheidului savarsite de evreii iudaisti israelieni (sunt si evrei de alte religii). Community Security Trust (CST), un megafon globalist, a anunţat miercuri ca in luna mai, cand a avut loc conflictul Israel-Palestina, ar fi masurat o “creştere înspăimântătoare” a atacurilor “antisemite” din Regatul Unit, care, potrivit unei alte formulari la fel de arbitrare, ar fi “depăşit orice am văzut până acum”. E schema clasica victimizare-culpabilizare, care a functionat cu un nebun succes postbelic.

Daca termenul de “antisemit” este atasat unor condamnari si critici necrutatoare si total intemeiate la adresa unor crime de razboi, crime impotriva umanitatii sau crime de genocid ordonate de lideri politici si religiosi evrei, este cat se poate de clar si fara niciun echivoc ca pentru acestia orice crima din cele trei tipuri este minimizata si decazuta la scara de banalitate a raului. Campaign Against Antisemitism insiruie unele exemple cu eticheta de “antisemitism”, mai mult sau mai putin verificabile sau concludente, dar, in orice caz, la o distanta abisala de atrocitatile comise de evrei in Palestina.

Unicul si marele adevar e ca nicio reactie de blamare sau descurajare a genocidului si apartheidului faptuit de Israel nu e antisemitism, un fapt trecut si legat de holocaust. Ambele au luat sfarsit o data cu sfarsitul lui Hitler si al celui de-al doilea razboi mondial. Teoretic, un antisemitism autentic ar mai putea sa fie daca va fi un nou razboi mondial, provocat tot de cei care l-au cauzat pe cel precedent. Este dovedit stiintific, ori de cate ori se reproduc conditiile unui fenomen, acesta se repeta. Cu adevarat ingrijorator este ca cei care vor sa inabuse vocile britanicilor in propria lor tara, cu megafoane ale diasporei globaliste, pot sa ajunga, intr-un final mai apropiat sau mai indepartat, la configurarea pe teritoriul Regatului Unit a unui Israel de facto, care, neindoielnic, va actiona colonizator ca in Palestina. Acest fenomen ostil si insidios poate fi in toate Natiunile pe teritoriile carora se afla disapore Globaliste, care tind sa se transfigureze in tot atatea Israeluri.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: