Gheşeftul făcut de Joe Biden în turneul european: SUA corup UE să declare China drept „rival sistemic”

Biden face concesii UE, care declara China rival sistemic
Leyen: Uniunea Europeana consideră China un rival sistemic

Ar fi fost de mirare ca presedintele SUA, Joe Biden, sa plece din Europa cu mana goala! Insa la intalnirea cu partenerii europeni s-a aflat care i-a fost miza majora, care-l confirma ca mare gheşeftar. Biden are cuvinte hipnotice si letale!  

Uniunea Europeana a fost mituita de Statele Unite, la reuniunea bilaterala de marti, de la Bruxelles, sa declare China drept “rival sistemic”, pe motiv de “drepturile omului”. Sunt cam irelevante si denumirea si motivul.

La sugestia Statelor Unite sau pur si simplu din dorinta de a-i da satisfactie, Uniunea Europeana a adoptat fata de competitorul international China termenul de “rival”, care implica antagonism, ce poate degenera in conflict.

Daca ar fi folosit termenul de “competitor”, care nu face distinctii pe criterii politice si este normal in relatiile internationale, acesta nu ar fi dat bine in fata pretentiilor Statelor Unite ale Americii, care acum sunt multumite.

Insa cum ii e natura Globalista, care vrea sa fie prima cu orice pret, scop care ii scuza mijloacele, SUA nu vor fi recunoscatoare pentru angajarea Europei, alaturi de America, in razboiul politic si economic impotriva Chinei.

Nu este nicio indoiala, urmatoarea tinta a Americii va fi Europa. Semintele intrigii sunt deja in demonizarea de catre Casa Alba a “suprematiei albilor”, care vizeaza populatia de origine europeana din Statele Unite ale Americii.

Europa priveste cu o condamnabila detasare la persecutarea populatiei majoritare americane de catre regimul progresit. Ea este ca o ingénua aflata in orgasm dupa seductie, inainte de a fi abandonata. Doar Rusia a luat atitudine.

Precum tradarea de catre presedintele american Truman a aliatului sovietic al SUA din al doilea razboi mondial, cu care predecesorul sau Roosevelt cooperase apropiat, dupa Biden va veni cineva care ii va persecuta pe europeni.

Ca in episodul biblic in care evreii din Egipt au fost facuti sclavi de catre un faraon care nu-l cunoscuse pe iudaistul Iosif, care ii saracise la sange pe egipteni pentru a-l imbogati pe faraonul precedent, dar si pe sine si ai sai, bineinteles.

Drepturile omului intra in ceea ce s-a numit cosul social (v. acordurile de la Helsinki, CSCE, 1975), iar rivalitatea sistemica, termen de razboi rece, vizeaza, cu preponderenta, domeniile politic, economic si militar.

“Rival sistemic” este altceva, doar Globalistii il utilizeaza, presupune coalizari si  tabere sistemice, zone exclusive globaliste (sfere de influenta), agitprop de confruntare, exclusivism, hartuire, a-i face mereu zile fripte rivalului. 

Privind reusita atragerii UE la sugușarea economica a Chinei, Biden, care pare sa fi avut puteri depline de la marea finanta, a facut o afacere extraordinara cu europenii, prin Ursula von der Leyen. Biden doar si-a miscat buzele intrebator: “Cat?”, ca Leyen a si cedat, fixand pretul.

Judecand dupa criteriul drepturilor omului in componentele sale fundamentale, privind dreptul la viata si la guvernarea de catre poporul nativ, autentic, nu de catre venetici umblatori dupa “tari promise”, Statele Unite sunt un sistem ostil al tuturor Natiunilor, care-i resping Globalismul.

Birasismul Globalist al SUA, impotriva raselor alba si galbena, este pe cale sa adopte Legea terorizarii populatiei americane, sub acoperirea de “lege impotriva terorismului intern”, care este initiata si girata de agentii securisti ai progresismului, imitandu-i pe fostii securisti comunisti.

In timp ce presedintele american Joe  Biden se afla la Bruxelles in tandreturi cu partenerii europeni din UE ai SUA, la Washington guvernul sau prezenta o asa-zisa “strategie naţională” de lupta împotriva “terorismului intern”.

Motivatia, lucrata cu o metoda clasica de manipulare de tip “creaza problema si ofera solutia”, afirma ca extremiştii violenţi „sunt o mare ameninţare pentru ţară în 2021”,  iar cele mai “mortale” ameninţări sunt “susţinătorii ideii de supremaţie a albilor” şi “membri miliţiilor anti-guvern”.

Va fi cea mai reactionara si represiva masura de control totalitar, care va spune adio drepturilor omului, chiar si celor cateva care inca mai exista.  Denuntarea trebuie sa fie globala. Expresia de birasism globalist trebuie retinuta ca atare, ca si cele privind unilateralismul, unipolarismul etc.

Drepturile omului sunt principala problemă care separă China de Uniunea Europeană şi o face un rival sistemic pentru blocul comunitar, a declarat marţi, la Bruxelles, preşedinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen. Asadar, Casa Alba a reusit sa corupa Comisia Europeana!

Atacurile economice conjugate ale SUA si UE asupra Chinei vor fi atentate la standardele de viata ale unui popor harnic si demn, de un milliard si jumatate de suflete. Doar cerul mai poate opri aceasta samavolnicie. Tulpina indiana Delta a coronavirusului poate aduce al patrulea val de pandemie, care sa suprime circulatia internationala, mod de raspandire a virusilor si mijloc de reproducere a Globalismului. Fara Circulatie, nu mai e Competitie, nu mai e Globalism.    

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: