Propaganda homosexuală, pericol pentru firescul general uman: O impudică exhibare Gay la Varşovia

Progresistii – Globalistii de ultima generatie – utilizeaza toate mijloacele de descompunere morala, socioumana in vederea atingerii scopului final, de inrobire a Lumii. Ei aduc la lumina si prolifereaza tarele cele mai intunecate si erodante social.

Homosexualitatea e o tara individuala, un accident genetic. Ea e proiectata politico-sexual de iudeo-progresisti asupra intregii societati, pe care o confrunta cu speculatia de “minoritati sexuale”. Se vizeaza putrefierea tesutului social, o reluare a “revolutiei sexuale” iudeo-comuniste.

Homosexualitatea in sine, insignifianta la scara globala, nu este condamnabila cand se consuma in spatiu intim, domestic, privat. Insa cand homosexualitatea devine propaganda, ea este un pericol pentru firescul general uman.

Propaganda homosexuala a angrenat inacceptabil, sambata, la Varsovia, mii de persoane la o impudica exhibare Gay, cu sloganurile „Parada Egalităţii” si “Curcubeul nu jigneste pe nimeni”. Ea a fost insotita de muzica difuzata de pe platforme rulante si s-a desfasurat cu sprijinul primarului liberal al Varsoviei. Inca o dovada ca liberalismul e sinonim, intre altele, cu „libertatea” insolentei si nefirescului.

Liberalismul s-a nascut ca o promisiune generoasa, dar, ca si comunismul, s-a dovedit o minciuna monstruoasa. In SUA – „noul URSS”, liberalismul e sinonim cu libertatea crimei si jafului. Probe sunt atacurile impotriva vietii si proprietatii, desfasurate de organizatii rasiste, inspirate de globalistul progresist Joe Biden in campania electorala si organizatiile sale stangiste (Black Lives Matter, Antifa etc).

De pomina anormalului sunt si episoadele iudeo-progresiste prin care rabinul si partidul i-au cerut unui adjunct barbat al ministrului american al sanatatii sa se travesteasca femeie, pentru a juca rolul manipulator de “transgender” si privind “drepturile minoritatii” LGBTQ (lesbiene, gay, bisexuali, trans, queer), iar presedintele Biden a ordonat scolilor ca baietii care se cred “fete” sa poata folosi toaletele fetelor si sa participle la concursuri sportive ale fetelor!     

În Polonia, un tribunal a achitat, in martie, trei activişti pentru drepturile homosexualilor acuzaţi de insultarea sentimentelor religioase după ce au lipit afişe cu Fecioara Maria încoronată cu un curcubeu. Acuzaţii riscau până la doi ani de închisoare conform codului penal polonez.

Potrivit liderului partidului conservator naţionalist Lege şi Justiţie (PiS) la putere din 2015, Jaroslaw Kaczynski, homosexualii reprezintă o ameninţare pentru familia tradiţională. Preşedintele Andrzej Duda a asimilat „ideologia LGBT” cu comunismul. Cu sprijinul guvernului, mai multe regiuni si municipalităţi din această ţară catolica s-au declarat drept zone libere de „ideologia LGBT”.

Si in plan mai larg, al civilizatiei, a inceput sa prinda contur combaterea politicilor Globalismului progresist si comunist care fac propaganda anormalului si nefirescului, asa cum sunt acestea percepute sau definite in culturile si religiile Natiunilor. Un inceput antiinsolenta, cu asteptari de extensie, sunt Turcia si Grecia, care au inceput sa deseneze linii rosii pentru lucrurile pe care le considera insultatoare sau respingatoare si pe care sa NU le faci in tarile lor.

SUA: Barbat travestit femeie (transgender), ministru adjunct al Sănătăţii.

Cititi si:

https://life.hotnews.ro/stiri-calatorii-24870444-lucruri-care-nu-faci-turcia-vacanta-concediu-ghid-turisti-traditii.htm

https://www.hotnews.ro/stiri-esential-24863070-9-lucruri-care-nu-faci-daca-esti-grecia-concediu-sunt-considerate-insultatoare-sau-respingatoare.htm

https://fragmentariumpolitic.wordpress.com/2018/09/27/noua-abordare-sexopatia-si-caracterul-ei-intim-privat-cu-manifestare-in-cadru-nepublic-inchis-cu-diagnosticare-si-terapie-voluntare-si-confidentiale/

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: