Globalismul progresist trebuie să îşi destructureze imediat rasismul împotriva euroasiaticilor americani

Statele Lumii trebuie să ia „măsuri imediate” împotriva „rasismului sistemic”, a cerut luni Înaltul Comisar al ONU pentru drepturile omului, Michelle Bachelet. Apelul a survenit cu ocazia unui raport tematic al ONU, la câteva zile după condamnarea excesiva în SUA, motivata rasist, a poliţistului alb Derek Chauvin, care a fost acuzat de moartea negrului George Floyd, in timpul imobilizarii si arestarii acestuia pentru o infractiune de drept comun.

Apelul este oportun, dar raportul este unilateral si face o generalizare nepermisa. El are cateva lacune majore. Tintele nominale ale destructurarii rasismului trebuie sa fie in principal SUA si Israelul, ale caror sisteme sunt coloniale. In SUA, europenii si asiaticii, cele doua cele mai mari grupuri de populatie americana, care impreuna alcatuiesc majoritatea covarsitoare, sunt victime ale celor mai grave crime si persecutii rasiste din acest secol.

De acest nou rasism, aparut ca o plaga a secolului XXI, trebuie sa se preocupe in mod distinct rapoartele ONU, statisticile si analizele internationale, pentru a-l scoate din ocultarea globalista. In SUA, noul rasism, conceput special impotriva albilor, majoritari si parinti fondatori ai Statelor Unite, este un rasism sistematic si functional.

Acest nou rasism, infloritor in SUA, este sistematic prin regularitate si functional prin exercitarea rasiala antagonista a puterii, care este controlata total de evreii globalisti. Acestia din urma provoaca si intretin ura interrasiala, dupa principiul divide et impera. Ei se folosesc de negri impotriva poporului american pentru a-l reprima si domina, ca Moise de leviti. Teroarea fricii a fost inventata de Moise, care s-a folosit de leviti, un grup inarmat, impotriva poporului evreu, pentru a-si impune vointa tiranica. El a ucis 3000 de evrei, care se opuneau clanului mozaic (Moise, fratele si sora).

Noul rasism din SUA, materializat in crime in serie si in masa impotriva europenilor si asiaticilor, cat si in politici din ce in ce mai exclusiviste ale globalistilor progresisti, de legiferari si incadrari cu personal pe criterii minoritare de rasa, care ii privilegiaza pe evrei si negri, tinteste deposedarea de putere si tara a poporului american, nativ si istoric. Minoritarismului rasial exogen, care tinteste puterea si posesia dupa mitul evreiesc al “tarii promise”, i se adauga si anormalismul sexual, al homosexualilor, urmarind injosirea si distrugerea identitatii culturale si religioase a europenilor si asiaticilor din SUA. In mare pericol este institutia politieneasca, care prin asa-zisa “reformare” va deveni decorativa, lipsindu-i pe euroasiaticii americani de forta nationala menita sa le apere vietile si proprietatile. Cei care au arme in SUA sunt evreii si negrii, carora li s-a dat “dreptul” sa le poarte la vedere si fara permis (v. Texas). Coroborand, euroasiaticii americani vor fi la discretia armata a evreilor si negrilor din SUA.      

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: