Cîţu promite voturi ipotetice ale electoratului, în schimbul şefiei liberalilor: Când voi fi preşedinte al PNL, vom fi cel mai mare partid politic din România

Florin Citu, un Pinocchio al PNL, caruia ii creste nasul la fiecare discurs!

M-am uitat cu amuzament la premierul Florin Cîţu, cand l-am auzit promitand solemn liberalilor voturi ipotetice ale electoratului, in schimbul alegerii sale ca presedinte al PNL.

“Când voi fi preşedinte al PNL şi vom fi cel mai mare partid politic din România, vom avea candidaţi la fiecare sector membri ai PNL”, a declarat Cîţu, luni, la Parlament.

“Hai, mai, Florine, chiar vrei sa le vinzi liberalilor bratienisti – si aici m-am gandit la Ludovic Orban si ai lui, care nu vor inghiti gogomania -, zburataciunea de pe gardul electoratului, in schimbul sefiei PNL?!”, l-am mustrat telepatic, pentru ca practic asta inseamna promisiunea lui.

Daca lui Cîţu ii va reusi extorcarea voturilor liberale, pe seama incertitudinii si volatilitatii prin definitie a voturilor electoratului, si va pune mana si pe functia de presedinte al PNL, ne putem da seama de dimensiunea minciunariei sale politice, care va urma dupa ce va fi ales ca lider politic.

Se pare ca pe Cîţu il roade ca PSD este cel mai mare partid si ar vrea sa-i fure imaginea, pentru sine si PNL. Dar o asa palarie va fi imensa pentru liberali, le va cadea tuturor peste ochi! Nu am auzit si nu vom auzi ca un partid vandut austeritatii sa fie cel mai mare si cel mai popular partid!

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: