Tirania monstruozităţii: Globalismul „Progresist”

MiPo, aveti dreptate sa fiti nedumerit in privinta doctrinelor politice din zilele noastre. In acest sens, nu sunteti singur. Marxismul clasic, de pana la revolutiile europene anticomuniste din 1989, excludea in principal (1) pluripartidismul si (2) proprietatea privata, dar (3) si pe Dumnezeu, in subsidiar, din planurile Comunismului. Marxismul si stangismul erau sinonime, iar cele trei caracteristici defineau dictatura, in vechile vremuri.

Dar sa ne fereasca cel de sus, vorba ipocrita a marxistoidului, de marxismul de dreapta! Acesta din urma este neomarxismul din noile vremuri, rebranduit ca “Progresism”, care a abandonat inselator primele doua caracteristici clasice ale Comunismului, pastrand-o insa pe cea de-a treia, pe care a dus-o la nivelul urmator, al autosituarii “progresistilor” pe posturi de “dumnezei”, care ravnesc becisnic (sl. bečistĭnikŭ) dupa slava celui Prea Inalt.

Insa fara Dumnezeu nu exista in mod real nici libertatea proprietatii si nici libertatea pluralismului, care impreuna alcatuiesc esenta libertatii individului si societatii. In regimul rasisto-progresist, proprietatea si pluralismul sunt niste papusi dansante, ale caror sfori le trag Globalistii. Dupa parerea mea, este o definitie fortata sa se spuna despre neomarxism ca este de dreapta. Mai probabila pare o tentativa a Globalistilor de compromitere a dreptei, cum au facut-o cu stanga, or de folosire in interesul lor a fortei de inaintare a dreptei, care a intrat in mod firesc in ascensiune dupa falimentul Comunismului Globalist.

Globalistii sunt doar Globalisti, atata tot. Ei nu sunt nici de stanga, nici de dreapta. Or sunt si una si alta, daca aceste doua fete ii ajuta sa se infiltreze, sa obtina controlul si astfel sa se gonfleze. Preferinta Globalistilor pentru stanga e pur instrumentala, la acest pol se afla gloata, de care vor sa se foloseasca. Unica doctrina politica autentica a Globalistilor, imuabila din vremurile biblice, este cea de rasa pretins aleasa, de stapani, care ar fi indrituita, potrivit propagandei lor ultrarasiste, sa stapaneasca toate neamurile si toate bogatiile pamantului. Acest scop final il urmaresc cu o perseverenta diabolica, pentru care nu cruta niciun fel de mijloace, intre care crima si jaful sunt esentiale. Cand nu pot folosi in mod deschis razboiul si jaful, recurg la subversiune, in toate domeniile si sub toate formele, pana cand Natiunea care este tinta lor se usuca, fara sa stie din ce cauza, si se prabuseste sau chiar moare, iar Globalistii ii preiau avutia si teritoriul. De aceea, oriunde si oricand Globalistii sunt un pericol letal pentru Natiuni, atata timp cat sursa lor ideologica primara, care se reproduce genealogic, prin religie si politica, nu este public si de catre toti condamnata si interzisa, juridic si moral, cum este fascismul.

Globalismul se raspandeste dupa principiile patogeniei si infectogeniei virusilor, in special prin intermediul Diasporelor sale. In mediile de rezidenta, Diasporele Globaliste au un rol malign. Ele dezvolta, in sanul tuturor neamurilor si statelor, retele de subversiune si de resursofagie din avutiile natiunilor, din care absorb, ca niste pompe de vacuum, tot ce se poate absorbi in folosul iehovistilor, lasand in urma lor consumptie, putrefactie, necrozare. Cele mai semnificative mutatii istorice ale virusilor Globalismului sunt in numar de patru: Globalismul Comunist si Globalismul Nazist, in secolul trecut, si Globalismul Conservator (Bush-Trump) si Globalismul Progresist (Obama-Biden), din acest secol. Ultima mutatie, din 2021, in SUA, este cea mai periculoasa. Globalismul Progresist este cea mai rafinata si amagitoare dictatura, este tiranie la nivel global. Globalistii Progresisti se autodefinesc drept “dumnezei” terestri, care vor sa inlocuiasca creatia divinitatii cu una satanica, a unei lumi rasturnate, golite de suflet si de umanitate si umplute cu instinctualismul bestiei, cu animalitate bruta. Progresismul e tirania monstruozitatii, a urii si a fricii, a anormalului si a nefirescului uman.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: