O stratagemă infamă a Globalismului, de abatere a atenției de la sine: Biden i-a cerut lui Putin să „oprească” atacurile cibernetice ale “Rusiei”

Atacurile cibernetice de talharire cu „Ransomware” coincid perfect cu profilul genetic talharesc al Globalismului, care jefuieste Natiunile

Pe vremea cand eram student si ma imbibam precum un burete cu tot felul de teorii ale cunoasterii socioumane, am fost intrigat ca cei mai multi autori din domeniile psihologiei si sociologiei erau din SUA, indeosebi evrei americani. Explicatia aveam sa o aflu mult mai tarziu, fiind in legatura directa cu obsesia Globalistilor de a influenta si stapani Lumea. 

De pilda, am fost surprins sa aflu, ca si autorul teoriei privind cristalizarea opiniei publice, dupa cum avea sa marturiseasca el insusi, ca cercetarile lui Edward Bernays au fost trecute la “secret”, de interes pentru aparare, cand acesta a lucrat o perioada pentru Pentagon. Aveam apoi sa-l aud pe Donald Trump ca el are intotdeauna dreptate si chiar sa-i descopar o cartulie pe acest subiect, desi mai inainte citisem cartea lui Arthur Schopenhauer “Arta de a avea intotdeauna dreptate” si mi-am dat seama ca Trump din ea s-a inspirat.

In sfarsit, pentru a comprima si a trece le ceea ce vreau sa spun in titlu, am recunoscut in evenimentele de la Capitoliu, denumite “asalt”, schema “creaza problema-obtine reactia- ofera solutia”, cu care Trump si-a manipulat sustinatorii si de care Biden s-a folosit pentru a declansa reprimarea libertatilor de exprimare, de asociere, privind adunarile, protestele, manifestatiile etc,  sub pretextul ca ar reprezenta “insurectie” sau “terorism intern”. Deci, cei doi rivali au lucrat in tandem, pentru un scop comun, apoi Trump a fost comutat in rolul de sef al opozitiei, ca si Netanyahu, dupa rotatia cadrelor, cu Bennett premier.

In oficializarea alegerii lui Joe Biden ca presedinte al SUA si inscaunarea lui la Casa Alba a fost neplacuta constatarea ca manipulatorii electorali au  recurs la teoria celor 100 maimute mimetice, cunoscuta si ca “hundredth monkey effect”, in care mass-media a lansat ce trebuia imitat, iar augmentatori si contagiatori au fost confirmatori ai sistemului, ca Bill Clinton si, incredibil, George W Bush, colegul de partid al lui Donald Trump, dar si de altii, privind legitimitatea a ceea ce atunci criticii au numit “presedintele mediatic”.

Substantiind titlul articolului, Joe Biden a oferit o noua mostra de manipulare, vineri, care nu are nicio legatura cu adevarul obiectiv, in contextul valului de atacuri cibernetice din ultimul timp, pe care l-a atribuit Rusiei, dupa principiul acoperitor “hotul striga hotul” sau, in termenii teoriilor de manipulare, al atacului la lider si natiune, cunoscut si ca “atac la persoana”. Hodoronc-tronc, Biden i-a cerut presedintelui rus Vladimir Putin, într-un apel telephonic facut cu rea credinta, “să acţioneze împotriva atacurilor cibernetice cu “ransomware”, venite din Rusia”, potrivit unui anunt al Casei Albe.

In cartile din care consilierii Casei Albe isi extrag scenariile pentru jocul international al lui Joe Biden se arata ca daca adversarul iti este superior, in afara disputei pe care vrei sa o creezi si nimeni nu iti va putea da dreptate, trebuie sa-l ataci personal cu injurii si sa te porti ca un necioplit, exact ca Biden cand a spus despre Putin ca este un “criminal”. Atacul verbal al lui Biden la liderul rus si la natiunea rusa, cu acuzatia ca ar fi atacatori cibernetici, urmareste sa distraga atentia de la sine si sa manipuleze opinia publica, ducand-o pe o pista falsa. De altfel, Jen Psaki, care a facut anuntul, a fost extrem de contradictorie, dupa tiradele cu acuzatii, pe care nu avea cum sa le probeze, a admis “că nu are noi informaţii care să sugereze că guvernul rus ar fi putut să dirijeze aceste atacuri”.

Atacurile cibernetice de tip “ransomware”constau în introducerea în reţelele sociale a unei entităţi (virus) pentru a cripta datele, iar apoi în solicitarea unei răscumpărări, cel mai adesea în bitcoin, în schimbul cheii de decriptare. Este, cu alte cuvinte, un atac de talharire cibernetica a Natiunilor. Va spune ceva acest lucru? Cu siguranta, daca veti face o analiza istorica, structurala si comparativa veti ajunge la concluzia irefutabila ca Ransomware-ul se suprapune perfect cu profilul genetic talharesc al Globalismului, ca o amprenta din campul infractional cu cea a infractorului. Rusia e o parte inseparabila a Corpului Natiunilor, pe cale de consecinta ea este tinta acelorasi lovituri pe care Globalismul le aplica Natiunilor. In acest sens, este pe deplin impartasibila observatia de mare acuratete, facuta duminica, in schimbul de mesaje dintre liderii chinez si nord-coreean, Xi si Kim, prilejuit de aniversarea tratatului bilateral de prietenie, cooperare şi asistenţă reciprocă dintre tarile lor, care apara pacea în Asia, “acum când forţele ostile devin tot mai disperate în provocări şi în acţiuni obstructive”.      

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: