Alertă de încredere: Vicii ascunse ale aeronavei F-16 care o dezmembrează în zboruri de bombardament?

“O escadrila de avioane de lupta F-16 a primit misiunea sa neutralizeze agresiunea unor formatiuni ale inamicului. Insa in momentul lansarii bombelor, o stupoare catastrofala: aeronavele militare au inceput sa se dezmembreze, sabotand misiunea si devenind tinte facile ale inamicului!”.

O frantura din acest scenariu fictiv de cosmar a fost reala. Ea a avut loc, marti, în timpul unui exerciţiu, în judeţul Galaţi, cand dintr-o aeronava F-16 s-au desprins necomandat un rezervor extern de combustibil şi grinda de acroşare tripla de pe partea dreaptă a aparatului de zbor, fabricat in SUA.

Acest incident a avut loc in momentul lansării unei bombe de antrenament, intr-un poligon destinat tragerilor aer-sol. El nu a pus în pericol viaţa niciunei persoane, potrivit surselor militare. Piesele dezmembrate in zbor din avionul F-16 au cazut in zona de tragere. Dar evenimentul de decapacitare a declansat o alerta de incredere, de loc intamplatoare cand sunt implicati Globalistii, care au reaua si unica faima de inselatori ai neamurilor, mai ales cand se cumpara de la ei. In acest caz, e vorba de achizitii militare, pe bani grei. Alerta e daca F-16 contine vicii ascunse, planificate sa iasa la iveala cand este actionat mecanismul de lansare a bombelor?

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: