Sub steagul zdrenţuit al „drepturilor omului”, SUA folosesc internetul ca armă de ingerinţă şi instigare

Liderul Globalistilor anunta Natiocratiile ca Raul va veni prin Internet!

Intruziunile Globalismului in Natiunile tinta, care refuza sa i se subordoneze, iau forme din ce in ce mai tehnologice. O modalitate in acest sens este internetul, pe care Statele Unite intentioneaza sa-l utilizeze drept canal pentru ideologia sa Globalista si ca arma de influentare si instigare.

Primele tinte vor fi din vecinatatea apropiata. Preşedintele Joe Biden a anunţat, joi, ca o amenintare disimulata, că SUA verifică dacă dispun de “capacităţile tehnologice” pentru a restabili internetul mobil în Cuba, unde a fost întrerupt dupa manifestaţii instigate extern împotriva guvernului cubanez.

“Au întrerupt accesul la internet. Verificăm dacă avem capacităţile tehnologice pentru a restabili acest acces”, a declarat seful Casei Albe la o conferinţa de presă comuna cu cancelarul german Angela Merkel, care se afla in vizita la Washington, la invitatia presedintelui american Joe Biden.

El s-a referit indirect la reteaua de sateliti Starlink, cu care Globalistul miliardar Elon Musk a impanzit orbitele terestre pentru a crea un internet planetar. Ceva similar rolului propagandistic al postului radiofonic “Europa Libera” din razboiul rece, rebotezat, la fel de ipocrit, “Lumea Libera”.

Cu internetul orbital, dificil de contracarat, Globalismul va face mult rau Guvernelor Natiocrate, le va sicana si va urzi impotriva lor lovituri de stat si subversiuni de tot felul. Insa de aceasta data, steagul Globalist al “drepturilor omului” a devenit o zdreanta, o simpla carpa veche si uzata. Totodata, utilizarea de catre SUA a internetului orbital pentru amestec si instigare in Cuba va face absurde pretentiile Globalismului de a se sustrage influentelor concertate ale Natiocratiilor.    

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: