Responsabili sanitari americani, fake news pe bandă rulantă: Ce spui tu, Rahela? Pandemia COVID-19 “devine o pandemie a nevaccinaţilor”?

Rochelle Walensky

Responsabili sanitari americani au declarat, vineri, ca varianta Delta mai contagioasă a coronavirusului, dominanta acum în lume şi în SUA, antrenează o creştere a numarului deceselor asociate COVID-19, care survin aproape în totalitate în rândul persoanelor nevaccinate.

“Aceasta devine o pandemie a nevaccinaţilor”, a afirmat la un briefing de presă Rochelle Walensky, directoarea Centrului pentru Prevenirea şi Controlul Bolilor (CDC), la care a adaugat că 97% dintre persoanele spitalizate în Statele Unite cu COVID-19 sunt nevaccinate.

Prin urmare, şefa CDC i-a îndemnat pe americanii care încă nu s-au vaccinat să o facă, subliniind că “vaccinurile Pfizer şi Moderna s-au dovedit în mod special a fi eficace contra variantei Delta.” Ce spui tu Rahela? De unde si cu ce scop scoti aceste afirmatii sfruntate? Declaratii si statistici independente arata ca multi vaccinati s-au reinfectat, generand ipoteza ca vaccinul e o sursa de raspandire a covid!

Este o noua fortare a campaniei vacciniste, initiate de falsul filantrop si autenticul profitor Bill Gates, acum retras intr-un con de umbra, dupa ce i s-au descoperit escrocherii farmaceutice si vaccinale criminale. Despre Pfizer si Moderna curg avertizarile privind riscurile grave de sanatate, cu efecte invalidante, letale, reduceri ale sperantei de viata.

Nimeni nu stie care sunt diferentele intre loturile de fabricatie ale vaccinurilor, cu care din ele sunt vaccinati oficialii si nomenclaturistii etno-rasiali evrei si cu care americanii de rand. Intamplator sau nu, sursa fake news, Rochelle Walensky, are numele evreicei biblice Rahela (ebr. rahel, „oaie”), care a avut un caracter necinstit (Geneza 31:19,34-35) si idoli păgâni până aproape de moarte. Apropos de idiotii utili care se uita in gura evreilor!   

Și Anthony Fauci, maleficul expert evreu american în boli infecţioase, a invartit vartos la morisca ideii terorizante a infectiozitatii tulpinii Delta a coronavirusului, caracterizand-o infricosator, ca “ne confruntăm cu o variantă formidabilă”. Desi nu-l cheama Laban, Fauci este la fel de inselator ca tatal Rahelei. Laban l-a inselat pe Iacov, cand acesta i-a cerut-o de sotie pe fiica Rahela, cu obligatia sa-i slujeasca 20 de ani, dandu-i de nevastă întâi pe Lea, pretinzand ca este Rahela. Inşelătoria a fost posibilă prin faptul că mireasa era acoperită cu un văl, iar cand a iesit la iveala, Iacov i-a slujit lui Laban încă şapte ani pentru Rahela.

 

Anthony Fauci

Sursa: https://www.realitatea.net/stiri/actual/oficial-sua-pandemia-covid19-devine-o-pandemie-a-nevaccinatilor_60f1bd52b43e3a079f00cf52

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: