Postfaţă la „Un plan malefic al Globaliştilor”

Exista mai multe solutii de contracarare a planului malefic al Globalistilor referitor la controlul neuronal de la distanta al comportamentul individului, societatii si rasei umane. Orice arma are sau dezvolta o contra-arma.

Expertizele farmacologice de mare acuratete privind structura vaccinurilor anti-covid, fabricate de Globalisti, este deja un mare pas inainte. Acum se stie cu precizie ca ele contin o mare cantitate de nanoparticule de oxid de grafen, o substanță care este toxică și provoacă magnetismul.

Proteina magnetizata cu seruri grafen, injectate ca pretext de imunizare anti-covid, or sub orice alta motivatie – acum se folosesc de pandemie pentru a injecta cat mai multe persoane -, face ca celulele creierului sa reactioneze rapid si activ la unde radio si campuri magnetice.

Pe aceasta tema, trebuie sa continue sustinut informarea si denunturile, care trebuie sa devina globale, folosind libertatea imprescriptibila a exprimarii si a internetului.

Ipocrizia si dublul standard ale Liderului Globalist Joe Biden, care recent era foarte vocal in privinta libertatii internetului in Cuba, dar, in acelasi timp, ordona platformei facebook sa cenzureze retelele sociale continand mesaje informative si denuntatoare despre maleficele vaccinuri anti-covid Globaliste, sa fie puse la stalpul infamiei, al dictaturii informationale si comunicationale. Orice restrictionare Globalista a internetului sa atraga masuri in contrapartida, vizand inclusiv discursuri de ingerinta sau instigare.

Un alt mijloc de autoprotectie semnificativa il reprezinta respingerea a tot ceea ce vine de la Globalisti si este considerat nonconform, asa cum, pentru protectia lor identitara, Evreii stabilesc unilateral si imperativ ceea ce este kosher sau nu este kosher. Reciprocitatea e obligatorie.

Nevaccinarea cu serurile “anti-covid” ale Globalistilor este de asemenea un act legitim de autoaparare. Vaccinarea alternativa, avand ca surse buna credinta si profesionalismul medical si farmaceutic, din Zonele Libere de Globalism, este un act sanitar de baza, de igiena si preventie antiepidemice.

De avut in vedere ca virusul corona exista cu adevarat, in toate efectele sale vazute pana in prezent. Negarea lui e o greseala. Globalistii il folosesc pentru infectare selectiva si ca mijloc de presiune pentru vaccinare, in sistemul pedeapsa-recompensa sau problema-reactie-solutie.

Chiar si cei injectati cu maleficul ser Globalist au o sansa de autoprotectie functionala. In aceste cazuri, pana la neutralizarea proteinei magnetice sunt aplicabile toate masurile actuale care opresc undele radio. Astfel se blocheaza activarea de la distanta a proteinei magnetice, care la randul ei este responsabila de sensibilizarea si reactionarea unor grupuri specifice de celule nervoase. Husele telefonice din tesaturi speciale care impiedica receptionarea undelor electromagnetice sau castile de felul celor de la armuri sau cosmonautice ar putea fi sugestive.        

One Response to Postfaţă la „Un plan malefic al Globaliştilor”

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: