Consecinta unui precedent, exaltat de evrei din SUA: Pe cand confiscarea bunurilor insusite, in decursul istoriei, de Globalisti de la Natiuni din Europa de Est?

Sursa: https://www.hotnews.ro/stiri-international-24933459-artefacte-istorice-furate-din-comunitatile-evreiesti-din-europa-est-inclusiv-din-romania-confiscate-new-york.htm

Ni se spune ca evrei din Cluj au sesizat autoritatile din New York in legatura cu niste “pergamente funerare şi manuscrise”, scoase la licitatie in acest oras, care ar fi fost “furate” de la comunităţi evreieşti din Europa de Est, inclusiv din România, în timpul celui de-al Doilea Război Mondial. Intrebarea, fara raspuns, este cum de au ajuns aceste obiecte sa fie scoase la vanzare, foarte probabil tot de catre un evreu, in orasul american cel mai plin de evrei?!

 Nu stiu cat de autentic evreiasca mai este ramasita de evrei din orasul Cluj. Am aceeasi indoiala ca cei care sociologic au observat absurditatea ca cei pretinsi evrei sunt din toate rasele. Un neam e de o singura rasa, mai ales cand se considera “rasa suprema”. Sunt izvoare biblice, care, inca din timpul rebeliunii antiegiptene si apoi al pribegiei talharesti prin pustie, vorbesc de eterogenitatea etnica si rasiala a grupului de sclavi care l-a insotit pe Moise in fuga din Egipt. Potrivit unor referinte, in grupul de sclavi care l-a urmat pe Moise ar fi fost in jur de 100 de astfel de diferentieri etno-genetice, apartinand popoarelor cu care egiptenii au avut razboaie si de la care au luat prizonieri.

Cel mai probabil, acea masa eterogena socio-etnic avea sa se topeasca sub influenta unei abile, imense si neslabite asimilari, cu instrumente ideologico-religioase, coercitive si chiar de represiune – sursele vorbesc de 3000 de persoane pe care Moise le-a omorat din grupul sau, reprezentand “opozitia” interna. Nu pun la indoiala afirmatiile despre caz ale unui anchetator, Peter Fitzhugh, probabil tot un evreu, din cadrul Departamentului pentru Securitate Internă al SUA, care a accentuat  ideile “furate de la evrei” si “Holocaustul din România, Ungaria, Ucraina şi Slovacia”, desi ele put de la o posta de tendentiozitate. El a sugerat ca nu numai nazistii i-ar fi gazat si ars in crematorii pe evrei, o idee care nu ii putea veni decat tot unui evreu, iar Hitler a fost cert unul dintre ei, nici macar nu e nevoie de ADN, mutra si discursul ii sunt 100% de evreu! Nu-i de mirare, cand e vorba de stratagema “victimizare-culpabilizare”, cu care toate diasporele Globaliste au fost instruite pentru a tine la pamant Natiunile in care acestea rezideaza si pentru a le stoarce de bani cu titlul de “despagubiri”, din orice banalitate care ii priveste se creaza o “stire” dramatizata! Consecinta acestui precedent, exaltat de evrei din Statele Unite, poate avea insa un revers in oglinda: Pe cand confiscarea bunurilor, insusite in decursul istoriei, de Diasporele Globaliste de la Natiunile din Europa de Est?       

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: