Plan murdar al Globalistilor privind Asia de Sud-Est: Angrenarea Natiocratiilor din Marea Chinei de Sud intr-o alianta militara impotriva Chinei Natiocrate

Razboiul de amagire coloniala a asiaticilor: http://tvrmoldova.md/extern/marea-chinei-de-sud-revendicarile-beijingului-sunt-quot-fara-fundament-in-dreptul-international-quot-sustine-washingtonul/

Un oficial negru de rang inalt al apararii Americii albe a fost trimis de leadershipul evreiesc al Casei Albe intr-un turneu in Asia de Sud-Est. Misiunea lui este de a amagi tarile din regiune cu minciuna monstruoasa a rolului Statelor Unite de asa-zisa “forta stabilizatoare” in Asia de Sud-Est si de a le atrage intr-o alianta murdara impotriva Chinei. Este o noua tentativa Globalista de a operationaliza stratagema obiectualizarii si ostilizarii Natiunilor, care atunci cand a reusit a adus dezastrul in multe tari si in multe regiuni.

Fie si numai daca te intrebi cum de este posibil ca poporul american, care este de rasa alba, sa aiba un negru drept sef al armatei, nemaivorbind de fostul presedinte american Obama, care este tot negru si care acum asteapta ca evreii care au acaparat SUA sa-i dea aceasta “tara promisa”, te trezesti ca dupa un dus rece. Iti dai seama ca, in aceasta tara din emisfera nordica, prin definitie de rasa alba, nu i-ar alege nimeni, niciodata pe cei doi negri, ca si pe vicepresedinta americana de culoare Kamala Harris, care la semnal va ocupa pozitia lui Joe Biden. Dar si de robia in care se afla americanii si de pericolul ca aceasta robie sa fie extinsa si asupra popoarelor din Asia de Sud-Est.   

In prima oprire a turneului, la Singapore, secretarul american al apărării, Loyd Austin, caci despre el este vorba, a declarat, marţi, că zonele maritime chinezesti din Marea Chinei de Sud sunt “fără fundament în dreptul international”. In acest spatiu maritim chinezesc, din marea din sud care ii poarta numele, China s-a prepozitionat defensiv, in interiorul frontierelor sale maritime. Ratiunile sunt strategice, impuse de declararea Chinei de catre SUA drept “rival sistemic”, un act major de ostilitate, urmat de frecvente expeditii navale americane in apropierea frontierelor  sale maritime, din Marea Chinei de Sud. Realitatea incontestabila este ca aceasta mare este in mare parte o zona traditional chinezeasca, cum o recomanda si numele, dar si intinderea si adancimea frontierelor unui hiperspatiu cu o hiperpopulatie, care trebuie hranita, apartinand Chinei. Sunt recunoscute totodata spatiile costiere proportionale ale celorlalte tari riverane (Filipine, Malaezia, Brunei, Vietnam etc) si apele internationale din Marea Chinei de Sud, o rută-cheie a comerţului mondial. Austin trebuie sa plece inapoi cu steagul lui fals, tarile asiatice nu au nevoie de “protectie” si “stabilizare” din partea colonialei Americi, care nu gandeste si nu simte ca ele, o poate confirma Vietnamul (si nu numai). O data cu ea, China le poate face pe toate sa creasca, in secolul asiatic.  

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: