Piromania Globalistă lovește din nou: Explozie puternică la uzina chimică Bayer din Germania

Secta Globalista – maniaci care isi exalta ritualic rasismul de “alesi” si de “stapani” ai Lumii – loveste neincetat Natiunile, pentru a le inspaimanta, slabi si supune robiei Iudaiste.

In scopul subjugarii mondiale, Iudaismul ii inspira si ii instiga pe Globalisti la savarsirea de rautati impotriva Lumii. El le improspateaza otrava rasismului zi de zi si ceas de ceas.

Cand nu ataca deschis Neamurile cu razboaie, revolutii si lovituri de stat, ori nu le ataca genomul cultural, Globalistii dau in ascuns atacuri biologice, cibernetice si piromanice.

Piromania Globalistă a lovit din nou, marti, in Germania. O explozie puternica s-a produs la Chempark din Leverkusen, cu peste 30 de companii chimice, intre care si Bayer.

Explozia, din motive necunoscute, însoţită de zgomot puternic si fum intens, a provocat un incendiu la un depozit de carburanţi al unei uzine de incinerare a deşeurilor.

Evenimentul s-a soldat cu un mort, patru dispăruţi şi 31 de răniţi. El a fost clasificat în categoria pericol extrem. Sunt pagube importante şi porţiuni de autostradă au fost închise.

In ultima vreme, a fost o „pandemie” de explozii si de incendii, mai cu seama la combinate si depozite de produse chimice si petrol. Nu este o coincidenta, ci o semnatura.

 

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: