Protest simbolic impotriva capturarii de catre Evrei a diplomatiei Americane: O svastica Nazista, desenata in interiorul Departamentului de Stat al SUA!

Sursa: https://etleboro.org/g/40743e96abdb4deb0df71d7eb8d70805ro/sua-biden-condamn%C4%83-antisemitismul-dup%C4%83-descoperirea-reprezent%C4%83rii-unei-svastici-%C3%AEn-liftul

Identificarea Globalismului cu Nazismul e aproape generala, in Lume. In ambele cazuri, definitia este aceeasi: represiune in interior, cotropire in exterior. Drept urmare, izolarea si presiunile care sunt indreptate de catre Natiuni impotriva Globalismului sunt coplesitoare, irezistibile pe termen lung.

In acest containment, care inconjoara ca un cerc de fier Globalismul, America profunda da semne ca s-a trezit din somnul in care au cufundat-o colonizatorii Evrei. Marti, in chiar incinta Departamentului de Stat, a aparut o svastica!

Mai mulţi oficiali au anunţat că pe peretele unui ascensor al Departamentului de Stat era reprezentată o svastică Nazistă. Mesajul este clar, ca si destinatarii interni si externi: Departamentul de Stat este asociat cu un cuib de Nazisti, constituit de Evrei, care au capturat diplomatia SUA.

Secretarul de stat Antony Blinken este evreu, diplomata Wendy Sherman numărul 2 în Departamentul de Stat este evreica, numarul 3 diplomata Victoria Nuland este evreica, ceilalti subsecretari, asistenti si experti sunt evrei. S-au terminat americanii?! Evreii reprezinta interesele evreilor.

Anuntat de urgenta de acest eveniment denuntator, produs in chiar inima diplomatiei sale, presedintele american Joe Biden l-a interpretat intr-o cheie uzata, care zgaraie de mult urechile. El l-a calificat drept “antisemitism”, cum de altfel sunt etichetate toate criticile, in crestere, la adresa Evreilor.

“Vreau să fiu clar: antisemitismul nu îşi are locul în Departamentul de Stat, în administraţia mea sau oriunde în lume. Noi toţi trebuie să ne ridicăm împotriva urii şi fanatismului oriunde le observăm”, a scris alertat Joe Biden pe Twitter, marţi noaptea. Dar cata credibilitate are Biden?

Presdintele SUA, Joe Biden, a jurat credinta Evreilor, declarand sfidator ca nu-i pasa de Americani chiar daca il considera Satana. El isi reprima opozantii sub pretextul ca au “asaltat” Capitoliul, o scena inspirata de incendierea Reichstagului de catre Hitler, pentru lichidarea opozitiei.

Cu vadite accente ideologice de “reeducare”, Antony Blinken a prelucrat incidentul de protest simbolic cu personalul departamentului. El a batut apa in piua cu acelasi leitmotiv obositor al “antisemitismului”, care a murit o data cu intemeietorul sau in bunker, dar care este tinut artificial in viata pentru a contracara criticile la adresa Evreilor si pentru avantaje politice unilaterale, nejustificate.

“După cum aceasta (svastica) ne reaminteşte dureros, antisemitismul nu este o relicvă a trecutului. Trebuie să ne ridicăm ferm împotrivă şi să respingem antisemitismul”, a spus ritos secretarul de stat, in incercarea de a stabiliza sandramaua Evreiasca, care a inceput sa se zgaltaie.

Seful diplomatiei americane a amplificat si extins asa-zisul “antisemitism” post-antisemitism. El a comparat post-antisemitismul cu alte forme pretinse de ură, ca “rasism”, “sexism”, “homofobie” şi “xenofobie”, inventate de intrigantii Evrei in scop de a dezbina si a stapani Natiunile.

“Niciuna dintre aceste ideologii nu ar trebui să se găsească la locul nostru de muncă sau în naţiunea noastră”, a spus Blinken, cu totala ipocrizie. Evreii subjugatori, in frunte cu Casa Alba si Departamentul de Stat, revarsa, valuri dupa valuri, exact aceste rele asupra americanilor si a Lumii.  

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: