Păgânismul LGBTQ: Evreii se întorc la politeism?

Păgânismul/politeismul, cu zeitati preiudaiste – religia afirmativa a LGBT
Un papirus din Tora: LGBT, impact distrugator asupra iudaismului
Moise cu cele 10 porunci. Pictură de Rembrandt van Rijn

“Vor rescrie LGBTQ textele biblice?” Intrebarea este evident prospectiva. Neindoielnic, ea este rezultatul unei analize cauzale a prezentului, iar raspunsul efect este afirmativ.

Ceea ce a spus Sf. Pavel despre unicitatea unirii barbatului si a femeii intr-un singur trup este o reluare a versetului 2.24 din Genesa (Facerea) sau intaia carte a lui Moise, din Vechiul Testament: “De aceea va lasa omul pe tatal sau si pe mama sa, si se va lipi de nevasta sa, si se vor face un singur trup.”

Vechimea primordiala a ideii de relatie naturala intre barbat si femeie, modern definita ca heterosexualitate, arata ca iudaismul este tinta principala a curcubeistilor, care de altfel pangaresc curcubeul, un simbol memorial al lui Dumnezeu.

Este un indiciu ca LGBTQ – o sigla a neopaganismului, la care au cerut sa fie adaugati si Zoofilii (Z), care intretin raporturi sexuale cu animalele – urmareste de fapt sa distruga religia celor care sustin ca au intemeiat monoteismul. Desi, in treacat spus, fondatorul monoteismului a fost faraonul Akhenaton, din Dinastia egipteana a XVIII-a / 1379-1362  î.Hr.

Comportamental-ritualic, LGBTQ reprezinta o intoarcere la politeism, la zeii desfranati si sangerosi. Neintamplator, unele din cele mai crude crime au loc in randul homosexualilor. Este tot o infirmitate psihologica, care se adauga la cea privind ura intre sexe, incapacitatea de a iubi sexul opus. De aceea, cand homosexualii sunt lipsiti de obiectul placerii genitale, pe care o califica drept “tradare”, reactioneaza violent, in lumea lor nu exista divortul.

Acuplarea homosexuala, barbat cu barbat si femeie cu femeie, este o desfigurare de nerecunoscut a preceptelor iudaismului privind geneza si facerea femeii. Pe de alta parte, vandalizarea doctrinei si principiilor iudaismului cu substituenti precum “părintele 1” si “părintele 2” in loc de mamă si tată si “partenerul” sau “partenera” in loc de soţie sau soţ, cum fac legebetistii si progresistii, ii loveste in efigie pe toti rabinii care au avut contributii, compilatii sau comentarii docte pe teme ale acestei religii, reflectate in Halaha (corpus de legi religioase evreiesti), cu surse in Tanah (Tora scrisă) și Talmud (Tora orală). Mozaismul e relativizat. 

Impactul distrugator al LGBTQ este si asupra celor zece porunci sau tablelor legii lui Moise. In porunca a cincea de pilda, se cere explicit si imperativ „Cinstește pe tatăl tău și pe mama ta (…)”, este clar ca “parintele 1” si “parintele 2” reprezinta o blasfemiere, o prostituare a textului fondator mozaic. Aceasta hulire de catre LGBTQ a unei sectiuni din Decalog se rasfrange asupra intregului text mozaic, care incepe cu poruncile monoteiste 1 si 2, „Eu sunt Domnul, Dumnezeul tău.” si „Să nu ai alți dumnezei afară de mine. (…)”, ceea ce sugerează că mediul în care a fost conceput era unul preponderent politeist. Asadar, dand la o parte perdeaua ideologica cu care politica globalismului progresist acopera LGBTQ, tuturor ni se releveaza un adevar gol-golut, ca LGBTQ reprezinta o intoarcere la politeism, la primitivism si tribalism. Vor fi consecinte? Daca ascensiunea civilizatiei a inceput o data cu monoteismul, si reciproca este adevarata, decaderea va incepe o data cu intoarcerea la politeism. 

Evreii revin la paganism/politeism: Steaua lui David in varianta LGBT
Evrei-politeism, o legatura simbolica: Steaua lui David pe steagul LGBT
Joe Biden a ordonat ca toate ambasadele SUA sa arboreze steagul LGBT

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: