Minciuna sistemică “Asaltul Capitoliului” ucide: Patru poliţişti care au intervenit la evenimentul din 6 ianuarie de la Congresul SUA s-au “sinucis”

SUA incep sa semene din ce in ce mai mult cu un taram al simbolurilor false, cu care o puterea globalista, in faza ei decrepita, incearca sa-i amageasca pe americani.

Simbolului fals eroizator reprezentat de infractorul de culoare George Floyd, decedat anul trecut in timpul aplicarii procedurilor legale de imobilizare in timpul arestarii, i s-a adaugat la inceputul acestui an minciuna sistemica, bipartizana a asa-zisului “asalt” asupra Congresului SUA.

Patru politisti care au cazut in capcana minciunilor in tandem “Save America” si “Asaltul Capitoliului”, ale stafetei de putere intre Donald Trump si Joe Biden si au intervenit la Congres in 6 ianuarie, luand de buna teza “insurectiei”, au murit prin “sinucidere”, potrivit versiunii oficiale.     

Poliţia Districtului Columbia a anunţat, luni, că alti doi ofiţeri de poliţie care au intervenit la mitologicul “asalt de la Capitoliu” au murit prin sinucidere, crescand la patru numărul de sinucideri înregistrate în rândul agenţilor care păzeau clădirea Congresului SUA în ziua respectiva.

Unul dintre cei doi, care din 2003  lucra în cadrul poliţiei metropolitane din D.C. (MPD), a fost găsit mort joi în locuinţa sa, iar al doilea, angajat al MPD din 2016, a fost găsit mort la 10 iulie. Alţi doi ofiţeri care au intervenit la evenimentul din 6 ianuarie au fost gasiti morti la câteva zile după aceea. Toti patru albi şi-ar fi luat viaţa, potrivit comunicatului politiei.

Sute de susţinători ai fostului preşedinte Donald Trump au luat cu asalt, la chemarea acestuia, la 6 ianuarie, clădirea Congresului, pentru a opri validarea de către legislativ a victoriei electorale a lui Joe Biden. Patru oameni au murit în cursul asaltului, iar un poliţist atacat de protestatari a murit a doua zi. Peste 100 de poliţişti au fost răniţi.

Cel mai probabil, episoadele cu “sinucideri” din randul politistilor albi au drept scop culpabilizarea si inlocuirea lor cu politisti negri, in cadrul unei reforme zise “antirasiste” a politiei. Fostul presedinte afroamerican Barack Obama, care isi sarbatoreste implinirea varstei de 6o de ani, isi savureaza victoriile de etapa: “tara promisa” este foarte aproape!  

Într-o audiere ultraemotionala de săptămâna trecută, larg mediatizata, semn ca scopul emo a fost cel dorit, si probabil ca globalistii parlamentari s-au umplut de satisfactie si s-au felicitat intre ei pentru inventia audierii, transmitatoare de mesaje, patru poliţişti albi au povestit unei comisii speciale a Camerei reprezentanţilor din Congresul SUA că au fost bătuţi, ameninţaţi, li s-au adresat insulte rasiale şi au crezut că vor muri, în timp ce apărau Capitoliul de protestatari.  

Militarii albi americani, care cand sunt trimisi sa-si dea viata in razboaiele globalistilor nu mai conteaza ca apartin “suprematiei albe”, cunosc un ingrijorator proces asemanator. Vietile lor sunt mai in pericol inauntrul decat in afara SUA. Adeseori, sunt controlati mental si pusi sa comita crime rasiste de inspaimantare a populatiei americane, potrivit politicii globaliste a fricii. Desi puterea e in mainile lor, lucru de care inca nu sunt constienti, militarii si politistii sunt doar unelte, de care globalistii au nevoie atat timp cat sunt activi. Globalistii le fura viata, tineretea sau viitorul.  

 

SUA: Mascarada „Asaltul Capitoliului”, coproductie Trump-Biden

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: