Scrisorile de iertare grăbesc pacea civilă afgană

Afganistan: Sute de membri ai forţelor de securitate se predau talibanilor

Armata afgana da semne ca s-a saturat de razboiul afgano-afgan  in care a fost angrenata de Globalisti. Zidul invizibil care in urma cu 20 de ani a fost ridicat de SUA in Afganistan, despartindu-l in doua tabere, cunoaste in aceste zile lovituri puternice din ambele parti, pentru a fi daramat.

Este un fel de “Zid al Kabulului”, absurd si antinational, caruia ca oricarui zid i-a venit vremea sa fie demolat. Cand acest lucru se va intampla, foarte probabil vom vedea afganii din ambele tabere imbratisandu-se si cu lacrimi de fericire in ochi, ca la Zidul Berlinului. Acea zi afgana e tot mai aproape, vine alergand, ea va fi ziua islamica a iertarii si a impacarii.

Un accelerator al revenirii pacii civile afgane il reprezinta scrisorile de iertare. Ele sunt emise de insurgentii talibani, fondatori si luptatori intransigenti ai miscarii de rezistenta antiglobaliste si de eliberare nationala a Afganistanului. Scrisorile de iertare se elibereaza unitatilor militare ale armatei afgane, ca titluri colective si individuale de gratiere. Ele fac minuni, alunga duhul rau al razboiului si uneste inimile afganilor. Se sta la rand pentru a le obtine.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: