Canada: Guvernul colonial dinastic Justin Trudeau va scenariza farsa „democratica” a alegerilor anticipate

Un print al Globalismului dinastic: Justin Trudeau convoacă alegeri anticipate în Canada/ Sursa: https://stirileprotv.ro/stiri/international/justin-trudeau-a-convoat-alegeri-anticipate-in-canada.html

Alegerile prezidentiale din Statele Unite si referendumul Brexit din Regatul Unit au evidentiat un fapt extrem de ingrijorator pentru autenticitatea democratiei: campaniile electorale si referendare si rezultatele acestora au fost golite de orice continut democratic.

In spatiul geopolitic anglo-saxon, vointa electorala a cetatenilor nu are o acoperire reala in rezultatele alegerilor. Alegatorii sunt simpli figuranti, iluzionati ca ar fi in centrul piesei electorale si ca ar avea rolul determinant in desemnarea “Alesilor”. Insa autorii Globalisti ai acestui absurd teatru electoral fac din alegeri un simulacru, in care rezultatele sunt inscenate.

Alegatorii continua sa fie chemati la urne pentru a li se manipula perceptiile privind “democratia electorala” si “legitimitatea Alesilor”. Locul vointei lor decidente a fost luat de inteligenta artificiala si de dispozitivele cibernetice, care malverseaza voturile cetatenilor, ori, mai rau, comunica date fictive, in favoarea unor persoane ale sistemului Globalist, care au fost predeterminate sa devina “Alese” de catre un grup mic si inchis, nereprezentativ pentru majoritate. Globalistii astfel declarati Lideri nu au legitimitate electorala adevarata.

Canada face si ea parte dintre tarile unde domina anacronicul sistem Globalist, promovat de o etno-rasa indoctrinata genealogic cu religia unei pretinse superioritati, de asa-zisi “alesi” sa conduca toate celelalte neamuri, pe care le considera inferioare. Canada este o colonie a Imperiului Britanic, care inselator a fost sublimat in Commonwealth, pentru a inlocui vechea dominatie fizica, bruta cu una noua, soft, fals democratica, prin institutii aparent alese de cetateni, dar care in realitate sunt populate cu aceeasi fauna ultrarasista a Globalistilor, care isi transmit puterea si privilegiile pe cale ereditara. Intre Globalisti, autointitulati “unici” si “indispensabili”, care s-au constituit intr-o patura mondiala subtire suprapusa Lumii, si Natiunile native pe care le conduc, nu exista legaturi etno-rasiale si religioase, iar aceasta este cauza tuturor cauzelor nedreptatilor la care acestea sunt supuse.

Canada nu are cum sa fie “independenta” si pe cale de consecinta “democratica”, etichete care sunt puse de Globalisti in vitrina unui sistem politic literalmente colonial, cand sef al statului canadian este regina Elisabeta a II-a a Regatului Unit, al cărei reprezentant local este Guvernatorul-General al Canadei, Julie Payette, iar prim-ministru al Canadei este un adevarat print al Coroanei Britanice, Justin Trudeau, care pare sa fie abonat dinastic la functia de sef al guvernului, in aceeasi paradigma Globalista de a se considera “necesar” si de “neinlocuit”. Asertiunile potrivit carora regina are un rol simbolic si pozitia ei este lipsita de putere politica sau executiva sunt pur propagandistice si manipulatoare, ea conduce prin interpusi, impreuna cu care formeaza piramida puterii, la fel cum se intampla in fiecare colonie a Imperiului, fondat, extins si supraextins de Globalisti.

Premierul Justin Trudeau a atras atentia, duminica, prin anunţarea unui scrutin anticipat pentru 20 septembrie, la o luna dupa destituirea parlamentului – un timp incalificabil de scurt, cand campania electorala nu poate fi decat formala -, si la mai puţin de doi ani de la ultimele alegeri federale. “Guvernatoarea generală a acceptat cererea mea de a dizolva parlamentul. Canadienii vor merge deci la urne în 20 septembrie”, a declarat Trudeau din capitala federală Ottawa. Potrivit lui, ţara se află într-un “moment istoric” şi, “deci”, este “extrem de important ca toţi canadienii să poată alege cum să ieşim din această pandemie şi cum să reconstruim (Canada) mai bine.” Sunt batatoare la ochi jocul colonial in doi intre guvernatoare si premier, cerberii Globalismului in colonia Canada, pentru care prezenta si semnificatia democratiei sunt nule, si marea lor graba pentru farsa “alegerilor anticipate”.  

“Vă cer să sprijiniţi un guvern progresist şi ambiţios” care să promoveze “un sistem de sănătate puternic, locuinţe la preţuri accesibile şi un mediu protejat”, a supralicitat Justin Trudeau, cu un tupeu sinistru, in sustinerea tiraniei progresismului, si cu o demagogie de acoperire a acestuia, prin false promisiuni sociale. Progresismul este o crima impotriva naturii umane, la care, iata, avand dovada recunoasterii, devine coautor, impotriva normalitatii poporului canadian. Premierul canadian dinastic, din nomenclatorul casei regale britanice, pozeaza in vazul lumii cu o eleganta suspecta si cu moravuri dubioase ca de gigolo, prin legaturilor sale cu homosexualii. O a doua crima a lui Justin Trudeau impotriva natiunii canadiene autohtone este impotriva dreptului sacru de proprietate a acesteia asupra tarii lor. Acest narcisist, cocotat de Globalisti la varful puterii din Canada, a deschis portile tarii pentru imigrantii primitivi, necalificati si infractori, cu care incearca sa sufoce sufletul identitatii poporului civilizat, harnic si creativ canadian. Canadienii trebuie sa-si ia puterea si tara inapoi si sa devina o Natiocratie. De ce se grabeste Justin Trudeau cu farsa „anticipatelor”? Probabil ca stie slabiciunile grave ale regimului Globalist si incearca sa profite de autoritarismul contextului pandemic pentru a-si intari pozitia personala, ori poate ca urmeaza seisme Globaliste sau alte evenimente coordonate in acest mediu pentru care vrea sa fie pregatit…  

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: