Crime împotriva păcii: Globaliștii ocultează numărul real al civililor afgani uciși pe aeroportul din Kabul

Cine urmareste pe fond, dincolo de perdelele propagandei Globaliste, situatia care pare fara sfarsit de pe aeroportul din Kabul, care a incetat inacceptabil sa mai fie international si in stil specific abuziv a inceput sa fie “american”, ar putea fi tentat sa creada ca toti americanii s-au mutat in Afganistan, in ultimii 20 de ani, si toti afganii vor, acum, in SUA.

Perceptia ca evacuarea americanilor nu se mai termina, de parca acestia s-ar inmulti de la o zi la alta, este data si de ambiguitatea intretinuta de SUA. Potrivit unor semnale contradictorii ale Washingtonului, evacuarea americanilor ar parea depriortitizata comparativ cu evacuarea afganilor. Altfel spus, “compasiunea” Statelor Unite fata de evacuarea civililor afgani ar fi inaintea evacuarii americanilor!

Nimic mai fals! Doua randuri de declaratii, facute duminica, au scos la iveala o ocultare ingrijoratoare a numarului de civili afgani morti pe aeroportul din Kabul, controlat de americani. Un oficial NATO, a carei prioritate asumata este sa evacueze “toţi străinii cât de curând posibil”,  a declarat ca cel puţin 20 de persoane au murit în ultimele şapte zile în şi în jurul aeroportului. In schimb, ministerul britanic al Apărării a anunţat, tot duminică, faptul că şapte persoane şi-au pierdut viaţa în haosul care înconjoară aeroportul din Kabul. Din compararea celor doua date, rezulta ca cel putin doua treimi din numarul de civili afgani morti, legat de evacuarea de afgani de catre americani, s-au inregistrat pe aeroport, unde nu exista haosul care exista in imprejurimile sale. Afganii ucisi pe aeroport sunt crime impotriva pacii, avand in vedere ca razboiul a incetat si securitatea evacuarii americanilor este in marja acordului de pace cu talibanii, de pana la data de 31 august. Crimele de razboi ale militarilor americani impotriva civililor afgani sunt deja scrupulos documentate juridic. Iata insa ca militarii Statelor Unite savarsesc si crime impotriva pacii in Afganistan, ca cele de pe aeroportul Kabul. Soldatii americani care i-au ucis pe afgani pe aeroport trebuie predati justitiei afgane.  

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: