Noua revoluţie engleză a început pe stadioane: Globalismul lui Johnson, atacat cu onomatopee!

https://www.digisport.ro/fotbal/cm-2022-qatar/boris-johnson-e-total-inacceptabil-premierul-britanic-reactioneaza-dupa-manifestarile-fanilor-maghiari-1253555

Semnul “V” de la “Victorie!”, facut cu degetele index si mijlociu indepartate, a jucat un extraordinar si decisiv rol in miscarea de rezistenta si de solidarizare a tuturor oamenilor, indiferent de tara sau pozitia in care se aflau, in timpul celui de-al doilea razboi mondial, impotriva Nazismului.

“V”-ul a fost cel mai subversiv si incontrolabil simbol de respingere a Nazistilor, pe care acestia nu au putut in niciun fel sa-l reprime. Iata insa ca inteligenta omeneasca a zamislit, intr-o reactie de secol XXI de a-si apara identitatea si libertatea, un nou simbol al denuntarii si impotrivirii, la fel de denuntator precum V-ul de la Victory, dar mai neidentificabil si mai irepresibil, trecand de la fizic la sonor. Acest nou simbol, imaterial este onomatopeea, cuvant care exprima imitarea de sunete si de zgomote din natură.

Onomatopeea, motivata geopolitic, are drept tinta Globalismul, care disloca si amesteca rasele, etniile si genurile, pentru a face un amalgam uman cenusiu si indefinibil, din care sa dispara trasaturile de personalitate ca originile, identitatile, istoriile, culturile si tarile, pentru a le putea manipula si domina cu usurinta, pe intreg pamantul.

Cea mai recenta semnalare de astfel de onomatopee a fost pe un stadion si i-a avut ca tinta pe Globalistii din Marea Britanie, care practica o a doua sclavie, prin inrobirea britanicilor de catre guvernele de la Londra, formate cu persoane de origini, culturi si credinte straine, mergand pana la ostile, aduse din coloniile Commonwealth.

Asa s-a ajuns la situatii inacceptabile, ca Expati precum ugandeza Priti Patel sa fie ministrul de interne, islamistul Sadiq Khan sa fie primarul Londrei, pakistanezul Sajid Javid sa fie ministrul sanatatii, Rishi Sunak, cu origine africana, sa fie ministrul de finante si multe alte cazuri, toti in slujba Globalistilor, ale caror ordine le executa fara scrupule si fara cracnire. E de la sine inteles ca Expatii, inadmisibil pusi de Globalisti in pozitii de autoritate, „nu au mama, nu au tata” fata de populatia nativa, de care nu-i leaga nimic. In aceasta abominatiune e cauza rabufnirilor de pe stadioane, abuziv etichetate “rasiste”, sunt radicalizari latente spre o noua revolutie engleza, antiglobalista, pornita de pe stadioane.

Un puseu prevestitor de revolta AntiGlobalista, vizand creierul Globalist si unelete lor formate din Expati, a fost după finala Euro 2020, la care jucatorii fotbalisti de culoare Rashford, Sancho și Saka, din nationala Angliei, au ratat, incredibil, ca niste neprofesionisti, loviturile de la 11 m.

Acest fapt i-a expus, cu deplina indreptatire, la comentarii furioase, facute de englezi pe internet, care din patriotism pur englezesc au sustinut ca nu este normal ca Anglia lor sa rateze un moment decisiv al competitiei sportive cu niste Expati. Atunci, premierul londonez Boris Johnson a anunţat că vrea interdicţie de a intra pe stadion pentru toti englezii care i-au criticat pe cei trei non-englezi care au ratat Finala.

Mai altfel spus, Globalistul Boris Johnson a demonetizat termenii de patrie, patriotism si patriot, luand masuri de pedepsire a sustinatorilor patriotismului englezesc. Dar protestul antiglobalist al patriotilor englezi nu a ramas singular. Lui i s-au alaturat deja alte proteste si foarte probabil numarul lor va creste, pe stadioane si pe retelele de socializare. Miscarea de revigorare si relegitimare a patriotismului englez nu a aparut intamplator in sport, unde competitiile externe incep cu imnul patriei. O solidaritate antiglobalista cu patriotii englezi au manifestat-o suporterii unguri la meciul Angliei cu Ungaria, desfăşurat joi seara, la Budapesta, în preliminariile Cupei Mondiale din 2022.

Ungurii au imitat ţipetele de maimuţă, vizandu-i, se spune, pe fotbaliştii non-britanici Raheem Sterling şi Jude Bellingham. Nepricepand probabil mesajul simbolic AntiGlobalist, premierul britanic Boris Johnson a reactionat, vineri, pe Twitter: “Este total inacceptabil ca jucătorii englezi să facă obiectul abuzurilor rasiste în Ungaria seara trecută”. Totodată, Johnson a cerut FIFA să acţioneze în acest caz. Probabil ca o va trimite pe ugandeza Priti Patel in ajutor, dar nu este clar cum poate fi cineva pedepsit pentru niste onomatopee, cum poate fi identificat intr-o multime sau cum poate fi oprit un stadion sa emita niste foneme si mai ales sa fie interpretate explicit ca fiind “rasiste”.   

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: