Diversiune Globalistă de destabilizare a armatei afgane: Militarii afgani, “aliați” ai armatei SUA

Purtatorul de cuvant al Pentagonului, John Kirby

Operatiunea “Pineapple Express”, care a fost evocata luni de purtatorul de cuvant al Pentagonului, John Kirby, este o imixtiune fundamental ostila a SUA in Afganistan.

Scopul declarat al acestei operatiuni este de a-i “extrage” din Afganistan pe foştii soldaţi de elită afgani şi pe interpreţii afgani. Globalistii le-au atribuit denumirea inselatoare de “colegi” si “aliati” ai militarilor americani. In realitate, militarii afgani nu au fost aliati ai armatei SUA – un rol imposibil pentru un agresor si ocupant -, ci au fost subjugati.

Termenul de “extragere” se foloseste de regula pentru operatiuni ilegale de scoatere de persoane dintr-o tara, cu sau fara voia acestora, efectuate de agenti secreti ai unei puteri straine. Kirby spune ca in acest scop au fost trimisi la Kabul “foşti” militari americani din forţele speciale, iar misiunea este “neoficială” si nu are un rol militar “activ”.

Operatiunile de “extragere” sunt in derulare, iar tintele au fost nominalizate de militarii americani care au luat parte la razboiul din Afganistan, despre care se spune ca au ţinut legătura în continuare cu “colegii” lor din armata afgană sau cu interpreţii afgani.

Pentagonul sprijina “initiativele private”, reunite in operatiunea “Pineapple Express”. Secretarul Apărării Lloyd Austin “împărtăşeşte îngrijorarea (un cuvant extrem de abuzat politic de SUA, n.r.) pe care (…) aceşti veterani (americani) o au cu privire la aliaţii noştri afgani care încă se află acolo (in Afganistan) şi care vor să părăsească ţara”, a abstractizat Kirby, fara sa spuna nimic concret in ce va consta “ajutorul” in urma “extragerii”. Aceste actiuni cu tinte militare ale SUA in Afganistan sunt de racolare si subminare. Ele cad sub incidenta legii suverane afgane si a dreptului international.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: