Globaliştii îşi exhibă tatuajele de imperiu colonial

Sursa: https://www.comisarul.ro/articol/scandalul-submarinelor-dragostea-londrei-pentru-pa_1263793.html

La dosarul anularii australiene a contractului privind achizitia de submarine franceze, continua sa se adauge noi pagini. O întâlnire in aceasta săptămâna între ministrul francez al apărării, Florence Parly, şi omologul său britanic, Ben Wallace, a fost anulată de francezi. Presedintele american Joe Biden a cerut sa aiba o convorbire telefonica cu presedintele francez Emmanuel Macron, in cateva zile.

Duminica, premierul britanic Boris Johnson a intetit minciuna, in codul orwellian, utilizat de Globalisti. “Dragostea noastră pentru Franţa este de nezdruncinat”, a transmis el din avionul care il ducea spre SUA, la Adunarea Generală a ONU şi la intalnirea la Casa Alba cu preşedintele Biden.Acest parteneriat nu este în niciun caz menit să fie o sumă nulă, nu este menit să fie exclusiv”, a declarat Johnson, “nu este ceva de care trebuie să se îngrijoreze nimeni şi în special nu prietenii noştri francezi”.

Ingrijorarile sunt insa imense, intrucat pactul nu priveste relatiile dintre cele trei tari cu regimuri Globaliste, integrand un Imperiu al Globalistilor, care oricum au fost si vor fi mereu aceleasi, ci o zona geopolitica, asupra careia vor sa-si instaureze dominatia. Pactul nu ar fi sensibilizat pe nimeni daca se referea la relatiile dintre parti, dar el tinteste explicit si strategic regiunea Indo-Pacific, tarile si popoarele acesteia.  Faptul ca aceasta luare la tinta a zonei Asia-Pacific vine din partea SUA si a Regatului Unit, care prospera prin razboaie si jafuri coloniale, este cu atat mai ingrijorator.

Tarile din zona-tinta trebuie sa se trezeasca, este oportunitatea ideala sa-si asume asiatismul, prin cooperarea si solidaritatea pe baze asiatice, asistenta defensiva si intelegeri pentru suveranitate. China nu mai poate fi umilita, dar a doua tara asiatica cu cel mai mare numar de locuitori, India, a starnit din nou poftele fostilor stapani coloniali britanici. Liderii asiatici nu trebuie sa mai dea curs chemarilor Casei Albe de a face vizite de vasalitate la Washington. Asia trebuie sa sustina China, cu care Japonia si cele doua Coreei sa se angreneze partenerial, renuntand la rivalitatile istorice. Marile puteri multilateraliste trebuie sa-si declare angajamentul pentru zona Indo-Pacific, pentru a nu permite exclusivismul regional al unilateralistilor. Angajamentele asiatice si cele multilateraliste extra-zonale privind Asia-Pacific sa se multiplice si sa devina active.

Scopul strategic al unilateralistilor privind regiunea Indo-Pacific a fost exprimat cel mai clar de noul ministru de externe britanic Liz Truss, o Estera de pripas (v. Cartea Esterei din biblia ebraica Tanah, cu cele doua prototipuri ale intrigii si urii iudaiste, Mordehai si Estera),  care a aparat controversatul pact de securitate încheiat de Marea Britanie cu SUA şi Australia, într-un articol în The Sunday Telegraph. Ea a spus fara menajamente ca acordul britanico-australiano-american ilustreaza angajamentul Londrei faţă de regiunea Indo-Pacific, dand totodata asigurari că Marea Britanie va fi întotdeauna o “susţinătoare de neînduplecat” a libertăţii şi a liberei iniţiative în lume, “însă libertăţile trebuie apărate”. “De aceea ne construim în acelaşi timp legături puternice de securitate în întreaga lume”, a explicat ea. Exact cu “libertatea” si “libera initiativa” s-a construit Imperiul Britanic! Ele se refereau insa la Globalisti, la libertatea lor absoluta si initiativa lor absoluta de a face orice pentru subjugarea tuturor Natiunilor. Pentru Natiuni, “libertatea” Globalistilor a insemnat sclavie, “pacea” a fost razboi, “libera initiativa” a semnificat recursul la toate mijloacele oribile prin care isi atingeau scopurile marsave (razboaie, jafuri, crime etc). Declaratiile lui Liz Truss echivaleaza cu o noua exhibare, reprobabila, a tatuajelor imperiului colonial britanic, de bruta cotropitoare si jefuitoare la nivel global.

 

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: