SUA, război informaţional împotriva economiei de piaţă: CIA ţinteşte ascensiunea competitivă a Chinei

Sursa: https://financialintelligence.ro/sua-directorul-cia-a-anuntat-crearea-unei-structuri-specializate-pentru-china/

Globalistii nu au vocatia competitiei libere si cinstite, ci exclusiv pe cea a inselatoriei, a castigarii oricarei intreceri prin mijloace ilegale. Pozitia SUA in clasificarea Natiunilor este nemeritata. Alte Natiuni, harnice si creative, ar trebui sa fie inaintea SUA, dar creatia masonica numita “Statele Unite” le jefuieste resursele, le submineaza si le trag inapoi.

Cel mai tipic si de actualitate caz de tinta a ticalosiilor SUA este China milenara, care se bucura de un binemeritat respect si de o sustinere activa din partea Lumii. Prin munca asidua indelungata, valorificarea celui mai mare potential demografic si de inteligenta nativa, sacrificii enorme si rabdare imensa, China a ajuns a doua superputere, fiind foarte aproape de pragul  de a depasi Statele Unite ale Americii (1776), care au intrat in declin sistemic si istoric.

Cum era de asteptat, Statele Unite vor fi “consecvente” scopului lor mondial totalitar, de suprematie prin mijloace oneroase. Pentru a impiedica functionarea libera si corecta a economiei de piata si a opri ascensiunea competitiva a Chinei, SUA au anuntat ca CIA va infiinta in cadrul sau o structura specializata de informatii si operatiuni secrete care va avea ca obiectiv China. Anuntul a fost facut, joi, de directorul CIA, William Burns, potrivit caruia noua unitate speciala – “China Mission Center” – “intersectează toate domeniile misiunii agenţiei”. William Burns a motivat ideologic unitatea de razboi informational, defaimare si subminare, tintita asupra Chinei, care nu reflecta spiritul onest al poporului american, ci pe cel al Inselatorilor de la Casa Alba. El a spus, amagitor, ca CIA este îngrijorată că “ameninţarea este de la guvernul chinez, nu de la oameni”.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: