O veste şoc: Înşelătorul Joseph Biden îl aduce pe indezirabilul Barack Obama la summitul climatic

Sursa: https://www.digi24.ro/stiri/externe/barack-obama-vine-cu-joe-biden-in-europa-la-summitul-pentru-schimbarile-climatice-in-schimb-presedintele-chinei-probabil-va-lipsi-1703379

Presedintele SUA, Joe Biden, nu va veni cu mana goala in Europa, la summitul climatic de la Glasgow (Scotia), care va incepe pe 31 octombrie si va reuni peste 120 sefi de state.

Liderul american il va aduce cu sine si pe fostul presedinte afroamerican Barack Obama. Scoaterea lui Obama in lume, in atmosfera de elita a liderilor mondiali, este o tactica globalista prin care se spera sa-i mai repare acestuia, cat de cat, reputatia extrem de proasta, intern si extern.

In SUA, Obama este masiv suspicionat ca un uzurpator, fraudulos electoral, al pozitiei de sef al Casei Albe. Este logic si predictibil ca marea majoritate euro-hispano-asiatica nu va vota niciodata  un tribalist, rasist extrem si violent (v. BLM), drogat cu ideea geopolitica a “pamantului promis”.    

Pe plan international, Barack Obama este sinonim cu un sponsor al terorismului international si un stimulator al migratiei ilegale. El este vinovat de asemenea de inrautatirea grava a relatiilor SUA-Rusia, care au atins puncte critice de razboi rece, de care este acuzat ca l-a declansat.

Anuntul a provocat stupoare: multi lideri straini nu agreaza compania compromitatoare a lui Obama, pe care il considera indezirabil si izolat international. Un summit este totusi un summit, o intalnire a varfurilor, insotite de echipe oficiale de expertiza si consiliere. Dar Obama nu face parte din niciuna din cele doua categorii. Vedetismul sau globalist, cu discurs bilantier, intalniri si apeluri vizand suprapozitionarea, nu va face decat sa intrige. Este limpede ca globalistii se vor folosi propagandistic de summit pentru a se cultiva intre ei si a-i demoniza pe adversari, fapt ce va impieta asupra seriozitatii si rezultatelor acestuia, poate chiar si asupra prezentei.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: