Creşterea securităţii militare a Coreei de Nord, reacţie legitimă la ameninţările de la frontiere şi din regiune, reprezentate de forţele şi acţiunile SUA

SUA si-au exhibat din nou fatarnicia specifica, cu care a inselat si a inrobit multe natiuni, cand a cerut Coreei de Nord, duminică, să pună capăt testelor de rachetă “contraproductive” si sa accepte reluarea “dialogului”, un nume fals sub care globalistii isi ascund dictatul.

Nicio natiune nu poate sta linistita cand la granite si in regiune se afla forte militare straine, venite de la mare departare, care, ca niste haite de lupi in cautarea prazii, navigheaza in marile adiacente si survoleaza zonele de indentificare ale apararii. Sunt semne de intentii ostile ale SUA, care alerteaza Coreea de Nord sa-si creasca apararea.

Coreea de Nord a lansat, marţi, o rachetă balistică de pe un submarin. Recent, a facut mai multe teste militare, cu o rachetă cu rază lungă de acţiune, o armă trasă dintr-un tren şi o rachetă hipersonică. Eforturile natiunii nord-coreene de perfectionare a apararii sunt total legitime. Ele urmaresc sa dezvolte unele dintre cele mai semnificative si eficiente arme de raspuns, pentru a descuraja intentiile agresive ale SUA si a riposta rapid si performant, daca va fi cazul.

Coreea de Nord nu vrea razboi sau suprematie globala, fapt usor de inteles si acceptat daca vedem ca nu fortele sale patruleaza provocator oceanul planetar, ci ale SUA. De asemenea, Coreea de Nord dezvolta tipuri de arme pe care SUA le detin, ceea ce face ca naratiunea politico-militara a Casei Albe pe tema testelor nord-coreene cu rachete militare competitive sa ne aminteasca fabula despre lupul moralist.

Nu natiunile sunt ingrijorate de testele nord-coreene, cum fals si inselator sustine propaganda SUA, ci chiar Statele Unite, care isi vad anihilat sau erodat potentialul de a soma, ameninta si santaja natiunile pentru ca acestea sa se conformeze pretentiilor mistice ale sectei lor globaliste.

Asa-zisa “sensibilizare” a Republicii Populare Democrate Coreene, ca aceasta “sa raspunda pozitiv” cererilor unilateraliste ale SUA, care a fost invocata de reprezentantul special al SUA pentru Coreea de Nord, Sung Kim, este in realitate o tentativa globalista de manipulare. Nu numai a nord-coreenilor, ci si a sud-coreenilor si a japonezilor.

Sung Kim le-a livrat acest discurs manipulator omologilor sai sud-coreean si nipon, cu care s-a intalnit la Washington. Acest emisar american este coreean, o practica ostila a globalistilor de a trimite in tari-tinta ambasadori, reprezentanti si emisari care sunt originari din tarile respective. A folosi in relatiile americanilor cu coreenii un emigrant coreean pe post de reprezentant al globalistilor, care prin definitie sunt unilateralisti si subminatori, este primul act de ostilitate, dincolo de care este de prisos orice discutie privind intentiile reale. Este necesara o atitudine-scut, invatata de toate natiunile, prin care ambasadorii, reprezentantii si emisarii globalisti proveniti din natiunile-tinta sa fie declarati personae non gratae si neacceptati. Ei vin cu intentii ostile, derivate din globalism si unilateralism. Cunoasterea de catre acestia a limbii, culturii, religiei si obiceiurilor natiunilor de origine, devenite acum tinte, ii ajuta la savarsirea raului, cat si la instigari si coalizari locale.

Coreea de Nord a testat o racheta balistica, lansata de pe un submarin
Coreea de Nord a testat o racheta hipersonica/ STR / AFP / Profimedia

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: