Pură propagandă Globalistă: Boris Johnson se agaţă de vectorul de portanţă Vladimir Putin, pentru a-l folosi ca agent de imagine pentru summitul climatic

O tehnica aproape genetica a Globalistilor, care li se induce de Iudaism de la nastere si pana la moarte, este sa-si deconteze toate crizele Natiunilor. O alta metoda este sa se agate de forta de portanta a celor mai puternice Natiuni, pentru a-si opri caderea libera si a se inalta pe seama acestora. Aceste geoinginerii ale Globalistilor izvorasc si din dispretul lor imens fata de Natiuni, ca acestea pot fi prostite.

Marea Britanie se afla intr-o situatie dezastruoasa economic si ca relatii internationale, in care a fost adusa de Brexit si execrabilul sau comportament colonial. Pe baza acestor premise si stereotipuri, premierul Globalist Boris Johnson incearca sa se foloseasca propagandistic la maxim de summitul climatic COP-26, din UK, pe care il patroneaza.

Londra a lansat multe diversiuni la adresa Rusiei, in ultimii 15 ani, dar atat de evident de necredibile si rautacioase incat s-au intors ca un bumerang impotriva sa. In pofida acestor infamii si vrand parca sa confirme zicala “capra raioasa tine coada sus”, Boris Johnson si-a exersat tupeul caracteristic si i-a telefonat, luni, presedintelui rus Vladimir Putin sa-i spuna, nici mai mult, nici mai putin, ca … nu Londra ar fi de vina pentru relatiile sale proaste cu Moscova (sic!) si … sa-i faca recomandari climatice (sic!).

A fost un gest calculat, de pura propaganda Globalista, se pare si in stransa legatura cu Tezele de Crestere a Influentarii Globaliste, decise de evreii israelieni si americani la Ierusalim, pe 11 octombrie, al caror impact va fi fara indoiala in toate evenimentele Globaliste care vor urma si care necesita o monitorizare atenta din partea Natiunilor.

Boris Johnson l-a “asigurat” pe Vladimir Vladimirovici Putin, că relaţiile dintre ţările lor, foarte degradate, nu sunt la nivelul dorit de Londra şi a cerut Rusiei să depună mai multe eforturi pentru climat înainte de COP26. In cele doua idei sunt usor de recunoscut vesnica disculpare a Globalistilor, care niciodata nu se considera vinovati de nimic, mereu altii sunt de vina, si aroganta de a se suprapozitiona Natiunilor, de a le influenta si modela potrivit unilateralismului. In fapt, Boris Johnson incearca sa se agate, dar nu reuseste decat imaginar, de vectorul de portanţă pozitiva Vladimir Putin, care sa-l duca in sus, si sa-l anexeze ca agent de imagine pentru summitul COP26. Din cauza pandemiei, presedintii rus si chinez nu vor participa la summit, care va incepe luni, iar datorita starii de sanatate regina britanica nu va rosti discursul la ceremonia de deschidere. In acest context, se estimeaza ca si alti sefi de stat isi vor anula participarea.

   

Sursa: https://www.digi24.ro/stiri/externe/boris-johnson-regreta-stadiul-relatiilor-cu-rusia-si-cere-moscovei-angajamente-climatice-mai-dure-putin-vrea-sa-coopereze-1713481

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: