Sociopatia unui paukerist: Mihai Șora, gest jalnic pentru a fi în atenția publică. O biologie terminală este amenințată serios cu moartea doar de natură

Mihai Sora
Foto: Mihai Sora / Facebook

Am citit, cu un suras amar, stirea ca paukeristul Mihai Șora acuză un fost însărcinat cu afaceri al României în SUA (la New York), ca l-ar fi amenințat cu moartea, pe mesageria Facebook.

Neindoielnic, Mihai Șora este un sociopat, ca toti globalistii, care vor sa fie mereu in atentia lumii. Dar sa recurgi la un asemenea gest jalnic, la acuzatia ca ai fost amenintat cu moartea, pentru a te impune atentiei publice, este de un senzaționalism ieftin, ca al unui teribilist – ca sa nu zic senil -, care nu are altceva de oferit. Singura amenintare cu moartea pe care o biologie terminala trebuie sa o ia in serios e cea din partea naturii.

Ne vom da seama cine a fost cu adevarat Mihai Șora dupa locul unde va fi inhumat, piatra funerara care o va avea la cap sau probabila decizie de a fi incinerat. Șora se afla la varsta căinței, pe care nu trebuie sa o iroseasca, sa-si arate cu sinceritate remuscarile pentru teroarea psihologica si ideologica care a provocat crimele comunismului. Senzationalismul tip Mihai Șora l-am vazut si in SUA, in timpul campaniei prezidentiale de anul trecut, cand o militanta BLM, sustinatoare a lui Joe Biden, il ameninta pe Donald Trump cu asasinarea. Nimeni nu a luat-o in serios, nici politica nici justitia, poate de acolo s-a inspirat Chivel.

https://www.hotnews.ro/stiri-esential-25137569-fost-insarcinat-afaceri-sua-acuzat-mihai-sora-amenintat-moartea.htm

PS/NB: Adaug un detaliu amuzant, care ridica totodata intrebari privind discernerea sau atentia. Omul nu si-a dat seama ca in urma reactiei sale facebookiste, preluate de mass-media, foarte multi – mult mai multi decat cei care citesc un blog personal – vor afla ca a fost comparat cu fecalele. Cum opiniile cititorilor nu sunt niciodata unanime… Lectia este urmatoarea: cand postezi pe Facebook, sa analizezi daca nu cumva iti faci singur publicitate negativa.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: