Planul de “influenţă” Kushner? O cursă Egipt-Rusia a revenit pe aeroport după un mesaj de ameninţare

Sursa: https://www.antena3.ro/externe/avion-egyptair-moscova-revenire-cairo-mesaj-amenintare-618015.html

Pe 11 octombrie 2021, la Ierusalim a fost adoptat un plan de crestere a influentei Globalistilor. L-as numi “planul de influenta Kushner”, dupa numele evreului american Jared Kushner, ginerele şi fost consilier al ex-preşedintelui american Donald Trump, sau “Tezele din octombrie ale comunismului iudaist”, proiectate la scara globala.

Acel eveniment programatic Globalist, care in esenta prevede directii si modalitati de manipulare a liderilor lumii, organizatiilor internationale si opiniei publice pentru instaurarea unei dictaturi a comunismului iudaist, trebuie bine tinut minte. El se va reflecta in toate atacurile propagandistice ale Globalistilor, iar incidenta lui toxica este cel putin tot atat de mare ca ideile iudaiste care au destabilizat Rusia, prin revolutiile din 1905 si 1917, si au dus la o dictatura iudeo-comunista, de 74 de ani (1917-1991).    

O prima directie am aflat-o chiar atunci, ea se refera la cresterea influentarii arabilor de catre evrei. Toate Natiunile stiu deja ca “influenta” Globalistilor se bazeaza pe forta, frica, amenintari, santaje, sanctiuni si alte forme de coercitie, care sunt ca un pistol la tampla tintei care e obligata sa discute si negocieze cu ei asa-zise “acorduri”.

O astfel de influentare Globalista a arabilor s-a intamplat miercuri, cand un avion Airbus A220 al companiei aeriene naţionale egiptene Egyptair, care zbura de la Cairo spre Moscova, a fost nevoit sa revina de urgenţă pe aeroportul de plecare, după ce pe un scaun al avionului a fost găsit un bilet pe care era scris un mesaj de ameninţare.

Aceasta amenintare, de perturbare a rutei Egipt-Rusia, a survenit la şase ani după ce un avion Airbus A321 al companiei ruse Kogalymavia, care zbura între staţiunea egipteană Sharm-el-Sheikh şi oraşul rus Sankt Petersburg, a explodat în aer. In urma atentatului au murit toate cele 224 de persoane din avion. Atacul a fost asumat de capul egiptean al monstrului Globalist “Stat Islamic”. Cea mai eficienta atitudine este solidaritatea Natiunilor in a se de-relationa de Globalisti, care sa duca la izolarea geopolitica circulara a acestora, ca o inchidere intr-o cusca virtuala.

 

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: