SUA Globaliste calcă pe urmele fostei Germanii Naziste: Washingtonul creează o forţă militară multinaţională în Marea Neagră, ţintind Rusia

Nava de comandă Mount Whiney a marinei SUA. Foto: Profimedia

Rusia a acuzat Statele Unite, marţi, de crearea inadmisibila a unei forţe militare multinaţionale în Marea Neagră în apropierea coastelor sale maritime. Ea a denuntat aceasta actiune americana neplanificata drept un “factor destabilizator” în regiunea limitrofă Ucrainei.

Concentrarea de catre SUA de forte militare multinationale in Marea Neagra are ca tinta clara si principala Rusia, iar in mod ascuns si derivat urmareste controlul militar al teritoriului Ucrainei, potrivit analizelor militare ruse, o concluzie la care poate ajunge orice analiza independenta.

SUA au deplasat în porturile georgiene USS Mount Whitney – nava amiral a Flotei a Şasea americane -, distrugătorul USS Porter şi nava cisternă John Lenthall. Analiza proiectiei de forte a gruparii aliate configurate de SUA in regiunea Marii Negre, la care participă Turcia, Ucraina, Bulgaria, Georgia şi România, conduce la concluzia ca aceasta reprezinta un studiu militar si un test operational privind un posibil teatru de operaţiuni în cazul în care Kievul pregăteşte o soluţie militară în sud-estul Ucrainei, respectiv in Donbas. La aceste manevre, sub egida SUA-NATO, se adauga zborurile bombardierelor strategice americane B-1B care s-au apropiat la o distanţă de până la 100 de kilometri de frontiera rusă.

Provocarile intreprinse de Statele Unite ale Americii in Marea Neagra sunt tatonari periculoase, la limita de a li se raspunde, privind capabilitatile de aparare ale Rusiei fata de posibile atacuri, provenind in primul rand din vecinatatea apropiata, care pentru orice tara reprezinta zona limitrofa de identificare timpurie a apararii, pentru a preveni surprinderea strategica. Dar SUA vin de la mii de kilometri distanta de Rusia, spre deosebire de Germania hitlerista care era vecina cu URSS. In al doilea razboi mondial, Ucraina a fost poarta principala de intrare a invadatorilor hitleristi in Rusia. Hitler si-a definit invazia drept “razboi preventiv”, care urmarea teritoriile si materiile prime apartinand populației slave din răsărit, pe care o considera inferioară rasial, și colonizarea zonelor estice cu populație non-slava.

Doua coincidente izbitoare, pentru posibile conexiuni istorice si chiar genealogice, au retinut atentia analistilor, suscitand reflectia globala si ascutind la maximum prudenta rusilor. Prima “coincidenta”, fostul presedinte american George W. Bush a scos din Mein Kampf-ul lui Hitler conceptul de “razboi preventiv”, imaginand, grotesc, false pericole de razboi impotriva SUA, pentru a-si motiva razboaiele sale de colonizare din Orientul Mijlociu. A doua “coincidenta”, presedintele american actual Joe Biden a reinviat rasismul hitlerist privitor la inferioritatea slavilor, declarand ca presedintele rus Vladimir Putin este un “criminal” si ca “Rusia nu are nimic altceva în afară de petrol şi arme nucleare.” Or fi Joe Biden, George W. Bush si Adolf Hitler in aceeasi linie de sange rasial?! Sa fi citit ei, dar si altii de la Casa Alba, aceeasi carte zisa “sacra”, dar lipsita de orice sfintenie, care nefondat atribuie presupuse intentii ostile oricui este diferit si nesupus si instiga impotriva lui la crima?

Iata sursa scrisa a crimelor “preventive” globaliste: “Daca cineva vine sa te omoare, ridica-te si ucide-l tu primul” – Talmud, Bamidbar Rabbah, Sectiunea 21, Versetul 4. E un pretext codificat pentru a ucide, aplicabil oricarui nevinovat si neajutorat. Asa SUA au omorat 10 civili afgani, intre care 7 copii, in atacul cu drone din Kabul, pe 29 august, sustinand, cu acelasi tupeu inspirat talmudic, ca a fost o “eroare”, nu o incalcare a legilor razboiului. In acest fel sunt ucisi copii palestinieni, sirieni, irakieni si alti copii arabi. E situatia tipica a tiraniei globalistilor, cand calaul e si judecator.         

https://www.digi24.ro/stiri/externe/rusia-acuza-sua-de-crearea-unei-forte-militare-multinationale-in-marea-neagra-in-vecinatatea-frontierelor-rusesti-1730057

 

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: