MB, tot cu mentalitatea colonială a rămas: Londra declară “ilegală” rezistenţa palestiniană Hamas

Ministrul represiunii coloniale – căţeaua ugandeză, corcită ca „britanică”

Guvernul britanic, care numai britanic nu e, avand in functii-cheie persoane fara nicio legatura cu neamul britanic – globalisti si proveniti din coloniile imperiului -, care il tin sub dominatie, copiindu-i astfel pe globalistii americani, care numai americani nu sunt, si-a activat radical mentalitatea coloniala, in sprijinul evreilor colonizatori ai Palestinei.

Ministrul britanic de interne, Priti Patel, care in virtutea originii sale non-britanice (ugandeze), un motiv linistitor si de incredere pentru globalisti, ocupa functia de represiune coloniala in guvernul Marii Britanii, a declarat, vineri, că a interzis complet Hamas, miscarea de rezistenta islamica a poporului palestinian impotriva colonizatorilor iudaisti.

“Hamas are o capacitate teroristă semnificativă, inclusiv acces la armament extins şi sofisticat, precum şi la facilităţi de pregătire a teroriştilor”, a spus Patel într-un comunicat. “De aceea am decis astăzi să interzic complet Hamas”. Ca sa-si „legitimeze” ilegitimitatea si sa provoace confuzii, globalistii defaimeaza dreptul imprescriptibil la rezistenta si aparare ca „terorism” si pe luptatorii patrioti ca „teroristi”.

Potrivit vointei represive si coloniale a ministrului britanic de interne Priti Patel, oricine îşi exprimă sprijinul pentru Hamas, îi flutură steagul sau organizează întâlniri pentru organizaţie va fi pedepsit cu până la 14 ani de închisoare.

Vointa maligna a lui Priti Patel va fi adoptata ca lege, saptamana viitoare, de parlamentul britanic, la fel de malign, populat cu persoane care au aceeasi mentalitate represiva si coloniala. Londrei i-a mai ramas sa declare “ilegal” poporul palestinian. Daca nu cumva fauna din City of London, care finanteaza raul, a si facut-o, prin ilegalizarea rezistentei palestiniene. Insa solidaritatea internationala ferma cu poporul palestinian si ingradirea (containment) activa a globalistilor poate indrepta lucrurile. Globalistii nu vor putea niciodata sa declare “ilegale” toate natiunile. Pentru a reusi, natiunile nu trebuie decat sa-si uneasca solidaritatile si revoltele. Natiunile vor vedea astfel ca globalistii nu sunt nici intangibili, nici invincibili.

Sursa: https://www.hotnews.ro/stiri-international-25191680-marea-britanie-scoate-afara-legii-gruparea-militanta-palestiniana-hamas.htm  

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: