Fake news-uri globaliste: SUA au în Orientul Mijlociu un singur aliat, Israelul terorist. Pretinsele „alianţe inegalabile” cu islamicii, o megaînşelătorie iudaistă

Dupa imposibilele teze octobriste de la Ierusalim privind cresterea influentei globaliste – o halucinogenie iudaista, deoarece niciodata teroarea prin crime si jafuri nu poate fi “rebranduita” -, liderii de la Casa Alba au fost nevoiti sa iasa din barlog si sa plece afara in turnee propagandistice.

Chiar si o mârțoagă ca presedintele american Joe Biden, care a implinit sambata 79 de ani, a fost nevoit sa galopeze la cateva summituri euro-internationale cu prezenta fizica, iar la altele virtuale sa naduseasca excesiv, fortandu-si limitele varstei, prin pregatirea si sustinerea de discursuri globaliste.

Mai tinerii secretari americani ai Externelor si Apararii sunt de asemenea alergati prin lume pentru a raspandi cuvintele Inselatorilor. Secretarul Apărării, Lloyd Austin, aflat la pomposul “Dialog de la Manama”, în Bahrein, a afirmat, sambata, ca principalul obiectiv al Statelor Unite este de a-şi consolida alianţele “inegalabile” în Orientul Mijlociu.

Realitatea nuda din spatele acestei gaunoase propagande globaliste e ca Statele Unite au in Orientul Mijlociu un singur si indisociabil aliat, care e terorismul israelit, materializat de statul Israel. Pretinsele “aliante inegalabile” cu islamicii, invocate emfatic de Austin, un semn ca evreii il stapanesc total neurolingvistic, este o mega inselatorie a iudaistilor. Inegalabil e ca aceste „aliante” sunt coercitive, cu pistolul la tampla, dupa modelul biblic iudaist „Striga Baraba!”.

Altceva este insa si mai ingrijorator, dinspre Statele Unite, din perspectiva detensionarii si stabilitatii strategice. La cateva zile dupa summitul virtual americano-chinez dintre presedintii Joe Biden si Xi Jinping, la care Biden a fost exclusiv preocupat sa induca perceptia amagitoare de “responsabilitate” si “respectarea regulilor” de catre administratia sa, de la Casa Alba, SUA au facut un nou export de ostilitate si agresiune. Secretarul Apararii a declarat, la Dialogul devenit monolog, că SUA sunt în continuare pregătite să desfăşoare “forţe importante” în Orientul Mijlociu, dacă va fi necesar, cu referire la programul nuclear al Iranului, care ii este refuzat cu ipocrizie de SUA si Israel. El a subliniat totodată prezenţa in regiune a încă zeci de mii de soldati americani, vizand jefuirea resurselor petroliere ale arabilor si impunerea suprematiei statului terorist Israel.

Sursa: https://www.digi24.ro/stiri/externe/rusia/pentagon-sua-sunt-pregatite-in-continuare-sa-desfasoare-forte-importante-in-orientul-mijlociu-1743341   

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: