“Neoopozitia” Dreptei: Neomarxistii si Neoliberalii

Suntem foarte aproape sa ne confruntam cu o opozitie toxica, dezbinatoare a romanilor, formata din neomarxistii reprezentati de USR-Ciolos si neoliberalii refugiati din PNL-Cîțu si regrupati in jurul lui Ludovic Orban, un renegat liberal, care e concomitent exclus si demisionar din PNL.

Aceasta “neoopozitie” de dreapta va fi ceva cu totul nou in peisajul politic si parlamentar, care isi va trage seva din internationalismul neomarxistilor si din supranationalismul neoliberalilor. In zadar tipa ca turbat Ludovic Orban, din impostura sa conjuncturala, de fals adept al valorilor natiei si familiei, el nu mai poate minti pe nimeni, tot un austerist ramane, nu si-a pus cenusa in cap pentru trecutul sau neoliberal. Iar Dacian Ciolos este un neomarxist esential.

Noroc cu AUR, care va fi pozitia de echilibru in opozitie, ce va modera “neoopozitia” – prin diluarea si estomparea mesajului emanat din neomarxism si neoliberalism, care se insotesc precum tusea si junghiul -, cu o doctrina si o ideologie ale interesului national si unirii romanilor. Ce ii apropie pe Ciolos si Orban sunt intoleranta, prin definitie nedemocratica, la adresa PSD si respingerea irationala a aliantei PNL-PSD, unica solutie anticriza a momentului, pe care suntem datori sa o testam. Cei care au probat ca nu pot trebuie sa-i lase pe altii care pot, nu sa-i obstructioneze. Din pacate, e inca activa o atitudine egoista, contraproductiva, de genul „Daca eu nu pot, sa-i impiedic pe cei care pot.” E vremea ca responsabilitatea, aliata cu democratia, sa dea o replica finala monstrului politic al egoismului si intolerantei.

  

https://www.hotnews.ro/stiri-politic-25196538-ciolos-iohannis-este-nasul-monstruoasei-coalitii-pnl-psd-udmr-usr-nu-merge-consultari.htm

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: