Casa Albă expulzează încă 27 de diplomaţi ruşi: Globaliştii se închid singuri. Ce vor să ascundă?

Ambasadorul Rusiei în SUA, Anatoli Antonov, a anunţat, duminică, că încă 27 de diplomaţi ruşi au fost expulzaţi şi că aceştia vor părăsi Statele Unite pe 30 ianuarie.

Este clar ca prin astfel de gesturi SUA se inchid singure in fata Lumii. Care este cauza acestei ciudate autoingradiri, care este convergenta cu containment-ul antiglobalist?!

Cel mai probabil, aceste gesturi repetitive ale Globalistilor, ca de ritualuri ale intolerantei si urii – poate si de frica pentru a nu le fi devoalat substratul de Inselatori -, sunt pentru ca au ceva de ascuns, de ferit de ochii Natiunilor.

Insa ce vor SUA sa ascunda este un déjà vu, este un secret al lui Polichinelle. SUA au devenit un mediu concentrationar, modelat de Evrei dupa chipul si asemanarea lor, cu o politica josnica, a fricii si a mortii asupra populatiei americane.

Globalistii savarsesc crime sistemice in scopuri politice, ascunse sub masca civila. Controlul Iudaist asupra aparatului de stat, aparatului de productie si resurselor este total, populatiei americane neramanandu-i decat sclavia.

Domnia terorii Iudaiste din colonia SUA este deghizata in “democratie”, ca o “libertate” de jungla. Doar intr-o jungla umanoida, ca SUA, drepturile omului pentru americanii de rand si fara aparare sunt de a fi omorati sau jefuiti de catre cei puternici, ori sa fie sclavii “fericiti” ai Globalistilor.

Mascarada “democratiei”, “libertatii” si “drepturilor omului” din SUA este ascunsa in cuvinte si simboluri goale, fara niciun dram de adevar. Abraham isi ascunsese autocratia in povestea “legamantului” si in simbolul fals al “pecetii”, cu care ii facuse sclavi pe Evrei, iar Moise isi bazase puterea personala pe inselatoria cu “sfanta sfintelor” din tabernacol.

SUA nu suporta tarile libere si independente, care le refuza sicofantia si yesmenismul, ca fiind nedemne. Globalistii urmaresc sa-si tapeteze cat mai confortabil mediul intern, inclusiv cu diplomati decorativi ai altor tari, care sa le accepte  fara discernamant politica si diplomatia coercitive.

Incepand din 2016, SUA au expulzat peste 100 de diplomaţi ai Rusiei. La sfârşitul lui octombrie se aflau la post în SUA circa 200 de diplomaţi ruşi, inclusiv personalul din cadrul misiunii permanente a Rusiei la ONU. De altfel, frontierele “progresistelor” SUA sunt cele mai inchise din Lume. Acest ermetism aminteste de cel al fostei URSS, in virtutea sindromului comunist de societate asediata, ca urmare a containmentului anticomunist. Acum, paradoxal, Statele Unite se inchid singure si invita la containment antiglobalist!

 

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: