Întâlnire Blinken-Lavrov la Stockholm: Dezagrearea interferenţelor samsăreşti în criza Ucrainei. Părţile celor două categorii de conflicte să discute direct

Departamentul de Stat al Statelor Unite ale Americii: Şefii diplomaţiilor americană şi rusă vor avea o întâlnire joi la Stockholm

De cele mai multe ori, Globalistii si-au ascuns intentiile ostile si inselaciunile globale in detalii sau le-au facut castigatoare prin perseverenta. Exista si un dictum latin care face diferenta intre greseala umana si perseverarea in eroare.

O oglindire a acestor stratageme se afla in diplomatia samsarilor globalisti, care interfereaza in orice activitate a natiunilor. Cu mastile cooperarii sau aplanarii, samsarii diplomatiei globaliste patrund ca sfredelul in inima tuturor lucrurilor, in miezul a ceea ce n-ar trebui niciodata sa stie, din ratiuni care privesc securitatea si avutia natiunilor. Ei ajung astfel sa controleze informatiile si cursurile natiunilor.

Discursul secretarului de stat american Antony Blinken este, neindoielnic, cel mai bun exemplu actual de interferente globaliste ale Statelor Unite prin samsareala diplomatica. De la reuniunea NATO de la Riga, de unde, marti, si-a vanturat “avertizarile” in directia Rusiei privind Ucraina, Blinken va survola scurt Marea Baltica si va poposi, joi, la Stockholm.

El i-a cerut ministrului de externe rus, Serghei Lavrov, o intrevedere in capitala Suediei, in marja unei reuniuni OSCE, pentru a-i livra si face to face mesajele globaliste privind noile tensiuni militare de la graniţa dintre Rusia şi Ucraina. Blinken se va intalni cu Lavrov dupa o intrevedere, tot la Stockholm, cu omologul sau ucrainean, Dmitro Kuleba.

SUA si NATO au angrenat Ucraina in doua tipuri distincte de conflicte si tensiuni. E vorba de un conflict intraucrainean, dintre Kiev si Donbas, si de un conflict intraslav, dintre Kiev si Moscova. In primul caz este un razboi civil, care este instigat, sustinut si ascuns in mod ticalos de SUA, ca si cand n-ar exista, prin acoperirea lui cu prim planul ingrosat al Rusiei. In cel de-al doilea caz e un razboi potential intre Ucraina si Rusia, alimentat, pana aproape de punctul de explozie, de extinderea in Ucraina a infrastructurii NATO, care o apropie periculos si inacceptabil de frontierele Rusiei.

Este pe deplin clar ca discutiile de la Stockholm cu Serghei Lavrov, convocate de samsarul diplomatic Antony Blinken, nu pot avea ca obiect niciuna din cele doua tipuri de crize ale Ucrainei. Situatiile contrare sunt dezagreate ca interferente globaliste. Kievul trebuie sa discute direct cu Donbasul, o entitate etnica si cvasigeopolitica, pentru a pune capat razboiului civil, si direct cu Moscova, pentru ca tensiunile legate de extinderea ucraineana a NATO sa ia sfarsit.  

    

Tensiuni ruso-ucrainene: Preşedintele ucrainean cere negocieri directe cu Rusia; Moscova răspunde că trebuie să negocieze cu separatiştii

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: