O inversare tipic evreiască: Iudeul Antony Blinken numește “agresiune” reacția de securitate a Rusiei la desfășurarea NATO în apropierea granițelor ruse

„Avertizarile” iudaistului Antony Blinken privind Ucraina, tara slava si crestina, au un puternic miros teritorial, ca de „Canaan” pentru SUA

Șeful diplomaţiei americane, iudeul Antony Blinken, a “avertizat”, marţi, la Riga, la o reuniune ministerială a NATO, că orice nouă “agresiune” a Rusiei împotriva Ucrainei ar conduce la un răspuns “serios”.

Blinken s-a eschivat să concretizeze natura unei eventuale „riposte” americane, precizând că doreşte mai întâi “să consulte” aliaţii SUA din NATO, reuniti în capitala Letoniei, timp de doua zile, marţi şi miercuri.

Logosul instigator al lui Blinken privind Rusia este o inselatorie tipic evreiasca. El schimba intre ele cauza si efectul in determinismul geopolitic, in care, ca si in cel cosmologic, nimic nu vine din nimic (gr: “ex nihilo, nihil!”).

SUA, un tert cauzator de aventurism, au interferat repetat si crescendo in  Ucraina, o tara slava, unde au provocat o lovitura de stat si un razboi civil, amenintand populatia majoritar rusa din estul ucrainean si hotarele Rusiei.

Concentrarea de trupe ruse pe teritoriul Rusiei, la granita sa de vest, cu Ucraina, este legitima si imperativa, este efectul la cauza reprezentata de provocarile expansive ale globalismului SUA. Extinderea infrastructurii militare a NATO în Ucraina reprezinta “o linie roşie” in calea atlantistilor, a carei depasire inseamna un risc major pentru apararea si securitatea Rusiei, ca si manevrele blocului belicos care au loc lângă graniţele ruse. Cauzatorii globalisti ai tensiunilor si provocarilor la adresa Rusiei trebuie sa se dezangajeze si sa defluiasca din Ucraina si din regiunea Marii Negre.        

 

Dupa ce negrul Barack Obama a preluat un mit jidovesc, spunand despre SUA ca sunt „tara promisa”, evreul Joseph Biden il extinde la Ucraina

Referinţe:

Putin spune că extinderea infrastructurii militare a NATO în Ucraina este „o linie roşie”

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: