Revoluţia, atât de dragă evreilor, ciocănește în ușa Palatului Mariinsky din Kiev, reședința lui Zelensky?

Menorah, simbolul sintetizator al ororilor globaliste, al fascismului si comunismului, instalat obraznic si blasfemiator pe Maidanul din Kiev

Revolutia de tip lovitura de stat, civila sau militara, este extrem de draga evreilor, care in mod neintrerupt, de la originile lor primitive si continuand in vremurile civilizatiei actuale, sunt eminamente rasisti, la modul absolut.

Ea este un mijloc important, alaturi de razboiul de agresiune, al scopului final al iudaistilor – autodefiniti scripturar ca rasa “aleasa” si “suprema” -, de a instaura o ordine mondiala a robiei si terorii, operata de un guvern mondial evreiesc, care sa stapaneasca toate natiunile.

Ferocitatea egoismului si lacomiei sectei iudaiste, reproduse genealogic prin scripturi si ritualuri, o incadreaza mai degraba in lumea fiarelor decat in cea umana, acolo, in mediul lor pradator domnesc instinctele bestiale.

Secvente ale acestei ferocitati iudaiste, o amenintare existentiala pentru civilizatie si umanitate, le-am vazut in Orientul Mijlociu, in terorismul de stat american motorizat cu Toyota si in multe alte atentate teroriste in toata Lumea.

Atata timp cat textele talmudiste si scrierile rabinice le otravesc mintile cu ideologia salbatica a rasismului etologic, nu se intrezareste o schimbare in bine a evreilor, o domesticire si integrare reala a acestora in umanitate.

Exista insa si un alt tip de revolutie, care e legitima si necesara. E revolutia populara, care are drept scop sa inlature de la conducerea tarii o vointa uzurpatoare si sa reimpuna suprematia si decidenta vointei poporului.

Catre o astfel de miscare populara, restauratoare a vointei suverane a poporului, pare sa se indrepte salvator si poporul ucrainean, ca spre un taram al libertatii si natiocratiei.

Dupa lovitura de stat din Ucraina din 2014, uneltita de evreii naturalizati in America – care la randul ei a suferit un eveniment similar in aceeasi regie in 1963, prin asasinarea liderului Kennedy -, ucrainenii au fost supusi unui proces disruptiv, de denaturare identitara si dezbinare interetnica.

De atunci, cand a intrat in ghearele influentelor rasistilor globalisti si banilor lor blestemati, Kievul duce tara intr-o directie gresita, de fratricid si alienare, care o face o victima facila in mainile evreilor, ajunsi sporadic si in Ucraina.

Cea mai noua dovada ca evreii, extrem de putini, ii controleaza pe numerosii ucraineni, este instalarea obraznica a unei Menorah evreiesti in Maidanul de la Kiev. Menorah e simbolul sintetic al ororilor iudaiste, cu deosebire al celor mai oribile totalitarisme, fascismul si comunismul.

Pretutindeni in Lume, diasporele evreiesti – diasporizarea fiind o strategie de control, de tip “plasa globalista” – isi spun “federatii ale comunitatilor evreiesti”, pentru a induce perceptia falsa de multime pentru niste insignifianti.

Asa-zisa “Federația Comunităților Evreiești din Ucraina” – probabil vom auzi si de federatia evreilor din spatiul cosmic, potrivit fantasmagoriilor globaliste ale sociopatilor evrei Musk si Bezos! – va înstala cea mai mare Menorah pentru sărbătoarea evreiasca Hanukkah în centrul Kievului, pe Maidanul „Independenței”, lângă Oficiul Poștal Principal. Este un cumplit afront anticrestin si antidemocratic.

Neindoielnic, ucrainenii nu vor ramane inerti in fata batjocoririlor SUA. O revolutie populara este mai aproape ca oricand. Regimul globalismizat din Ucraina a detectat spiritul in prag de revolta al ucrainenilor, care nu au nici macar o opozitie credibila, un indiciu clasic de control totalitar.

Kievul incearca din rasputeri sa compromita iminenta unei revolutii populare ucrainene cu diversiunea despre un pretins “complot” al Rusiei, pentru a avea liber la represiune. Săptămâna trecută, Zelenski a spus că Ucraina a dejucat un “complot”, care ar fi vizat răsturnarea guvernului său, iar premierul ucrainean, Denis Shmigal, a afirmat, miercuri, într-o declarație pentru Reuters, că “în mod cert Moscova este în spatele acestui complot.”

Cert este ca, precum orice popor, ucrainenii nu “comploteaza”, ci se revolta deschis si legitim pentru a-i alunga de la putere pe uzurpatori, care sunt nereprezentativi pentru spiritul slav, dominant in cea mai mare parte a Ucrainei, in centrul si estul tarii. Nu este nevoie de nicio interventie a Rusiei, ucrainenii sunt pravoslavnici, ca si rudele lor apropiate din est, rusii. Revolutia populara ucraineana bate în ușa Palatului Mariinsky din Kiev, reședința presedintelui Volodimir Zelensky!

Kiev, capitala Ucrainei: Mariinskyi Palace – Wikipedia

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: