Cât timp îl va mai suporta umanitatea? Răul globalist, care colonizează Statele Unite, a avariat aeroportul din Kabul, la retragerea americanilor din Afganistan

La retragerea soldatilor americani din Afganistan, in care iudeii care colonizeaza Statele Unite ale Americii i-au fortat timp de 20 de ani sa-si verse sangele pentru interesele lor criminale si jefuitoare, au fost avariate aeroportul din Kabul, sistemul radar si toate avioanele şi vehiculele acestuia.

In prezent, spaţiul aerian al Afganistanului este inchis pentru zborurile internaţionale. Sunt operate numai zboruri interne şi internaţionale de evacuare sau livrare de ajutor umanitar. Eroica miscare talibana de eliberare a Afganistanului este angajata, acum, cu asistenta din partea solidaritatii islamice, sa refunctionalizeze aeroportul international din Kabul.

O delegaţie tehnică comună din Qatar şi Turcia, doua tari islamice, a sosit joi la Kabul pentru a opera impreuna cinci aeroporturi afgane, incluzandu-l si pe cel din Kabul, în Afganistanul guvernat legitim de talibani, in urma imenselor lor sacrificii militare si victoriei finale impotriva ocupatiei SUA. De fapt, eliberarea Afganiei a fost  o victorie superba si pilduitoare a islamicilor suveranisti impotriva iudaistilor globalisti. Pentru a vindeca cat mai grabnic ranile provocate de terorismul iudaist poporului afgan, solidaritatea islamica trebuie sustinuta cat mai activ posibil de solidaritatea internationala. Afganistanul trebuie urgent reconectat la comunitatea internationala, din care face parte organic.  

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: