In asteptarea scadentei, agitatie mare la Casa Alba: “Rusia ar putea să atace Ucraina în orice moment”

Jen Psaki, purtătoarea de cuvânt a Casei Albe, creste temperatura geopolitica a Ucrainei, cu acuzatii speculative la adresa Rusiei

Termenul pana la care SUA si NATO trebuie sa dea in scris Rusiei garantiile de securitate solicitate de catre aceasta se apropie nemilos. Ceasul scadentei ticaie ca niste lovituri de baros. In disperare de cauza, SUA incearca sa ridice temperatura geopolitica a Ucrainei, acuzand Rusia.

Purtătoarea de cuvânt a Casei Albe, Jen Psaki, a declarat, marti, ca Rusia ar putea lansa un atac în orice moment asupra Ucrainei. Ea a evocat o “situaţie extrem de periculoasă”, avertizând totodata că “nicio opţiune nu este exclusă de partea americană pentru a răspunde unui astfel de atac”. Nu este exclusa nici posibilitatea excluderii Federatiei Ruse din “Swift”, un circuit securizat de viramente bancare internationale, controlat de SUA.

Adevarul e ca rusii moscoviti nu-i vor ataca niciodata pe rusii kieveni. Sangele apa nu se face, desi Kievul vorbeste la ora actuala cu glas evreiesc. Aici e durerea, temerea ca pojghita globalista care acopera masa monolita a rusilor kieveni ar putea fi spulberata. De fapt, Moscova nu e interesata de Kiev, ci de Donbas, in care in anii comunismului a investit imens, facandu-l cea mai industrializata zona a Ucrainei, pe care globalistii au pus ochii. Cel mult, ar putea fi o implozie a statalitatii sau integritatii ucrainene, in urma careia rusii kieveni sa-i roage  pe rusii moscoviti sa anuleze lovitura de stat din 2014 si sa ii ia sub protectie. Si nici nu va fi o excludere a rusilor din “Swift”, de pe urma carora globalistii incaseaza comisioane babane. Daca va fi altfel, de vina va fi doar lacomia globalistilor. Sa asteptam si sa vedem. Oricum, securitatea Federatiei Ruse este chiar acolo, in regiune, pe cand a Statelor Unite este la mii de kilometri departare.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: