SUA ne vor baga mortul in casa: Militarii americani din baza aeriana Kogalniceanu, exercitii de lupta de capul lor, in afara cooperarii si controlului national!

Sistemul antiracheta al SUA de la Deveselu (Olt) expune deja in mod abuziv Romania la reactii devastatoare, nemeritate, in cazul provocarii sau declansarii de catre Washington a unui conflict militar in regiunea Marii Negre, ca parte a planului sau strategic globalist de expansiune spre Est. Acest plan aventurierist a devenit in ultimul timp foarte evident.

Provocarile militare ale Statelor Unite la adresa securitatii Federatiei Ruse au trecut la urmatorul nivel, pe teritoriul Romaniei. Militarii americani din baza aeriana Kogălniceanu au organizat de capul lor exercitii de lupta cu elicopterele de asalt Black Hawk, inadmisibil iesite din cooperarea bilaterala si de sub controlul autoritatilor romane.

Militarii americani au organizat puncte înaintate de alimentare cu combustibil a elicopterelor Black Hawk, puncte indispensabile în luptă, când acestea nu pot sta mult timp la sol. Justificarea exercitiului lor independent, evident in cheie de public relations, a fost ca acesta le “validează” sistemul de lucru si echipamentele, le “permite” să se mute rapid oriunde în Europa, dă “asigurări” aliaţilor şi “descurajează” ameninţările adversarilor.

Americanii de la baza militara Mihail Kogalniceanu si-au luat nepermis “dreptul” nedrept, neacordat de dreptul roman, la exercitii iesite din regulile cooperarii bilaterale romano-americane si de sub controlul legitim al autoritatilor romane.

Acest exercitiu militar unilateral exprima tentatia maligna a SUA, ale caror forte expeditionare au venit de la mii de kilometri departare, din afara continentului, de a provoca un conflict militar deschis in regiune, speculand subterfugiul Ucraina. Consecinta nu va fi daca, ci cand SUA ii vor baga Romaniei mortu’ in casa, declansand un nou razboi in Est, in care sa o arunce drept carne de tun, a cainilor razboiului.

 

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: