Israelul, minciuni si diversiuni legate de Covid-19

O israelianca arata certificatul verde pentru a intra la restaurant/ Foto: Gil Cohen Magen / Xinhua News / Profimedia

Sociopatii evrei, care vor sa fie perpetuu in varful atentiei Lumii, de cat de grozavi sau inegalabili sunt ei – o fosta ambasadoare evreica propaga cu ingamfare: „Asa suntem noi!” -, inclusiv in vacciniada si digitaliada, probleme top ale momentului, au mai tras cateva salve de buimaciri globale.

De fapt, toate aceste tulpini de coronavirus care apar in lume, in serii nesfarsite, si sunt raportate de evrei sau diasporele lor, se aseamana uimitor cu niste teste de razboi biologic, asa cum sunt testele balistice coreene sau iraniene.

Nimeni nu poate garanta ca aceste aparitii de tulpini pandemice nu sunt teste de razboi biologic sau ca nu au o origine evreiasca. Lumea ar trebui sa se ingrijoreze si distanteze, evitand sa imite efectiv (nu si sa mimeze) exemplele toxice pe care Israel le lanseaza pe banda rulanta.

A devenit clar ca evreii au cazut in propria capcana covid, care a atras dupa sine inchiderea sanitara a frontierelor, carantinarile si pasapoartele verzi, cu impact economic si comercial  dezastruos, mai cu seama pentru Israel, care prospera din circulatie si comert transfrontaliere.

Criminala ordine liberala le-a permis evreilor sa circule nestingheriti, sa-si rezideze diasporele in toate tarile (ele fiind si cele care fac treburile murdare – se pare ca le este foarte draga piromania, directa sau proxy – impotriva natiunilor, si alimenteaza cu informatii Mossadul), sa distruga frontiere si statalitati. In ultimul timp, a devenit limpede ca certificatul verde le-a devenit o piedica, motiv pentru care incearca sa scape de el, sperand ca altii sa-i imite. Israelul ar trebui să renunțe la sistemul Certificatului Verde (Green Pass), a declarat, marți, ministrul de finanțe Avigdor Liberman, desi țara a înregistrat un număr record de 65.259 de noi cazuri de coronavirus, potrivit Jerusalem Post.

Referinte:

https://www.jpost.com/health-and-wellness/coronavirus/article-693836

https://www.hotnews.ro/stiri-coronavirus-25310162-israelul-raportat-bilant-covid-19-record-dar-pregateste-pentru-masura-radicala-renuntarea-certificatul-verde.htm

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: