Diplomatia invrajbirii si razboiului impotriva rusilor kieveni si moskoviti: O declaratie a ministrului de externe al SUA, cea mai mare inselatorie a zilei

Antony Blinken, noul chip al minciunii strategice a diplomatiei americane

O declaratie a secretarului de stat american Antony Blinken, facuta vineri la Geneva, la sfarsitul discutiilor cu ministrul de externe rus Serghei Lavrov, pe tema garantiilor de securitate cerute de Rusia din partea SUA si NATO, a fost ridicata la rangul de “Declaratia Zilei” de catre presa din Romania, tara est-europeana infeudata colonial globalistilor americani.

“Aşadar, aceasta este alegerea cu care se confruntă Rusia: ea poate alege calea diplomaţiei care conduce la pace şi securitate sau calea care va conduce numai la conflict, consecinţe severe şi condamnare international”, a conchis fals globalistul Blinken, incercand sa prinda lumea in clestele manipularii, după întrevederea cu natiocratul rus Lavrov.

Declaratia evreului globalist Antony Blinken a fost neindoielnic cea mai mare inselatorie geopolitica a zilei. Ea este puternic denuntata chiar de actiunile SUA, care sunt in cheie inversa declaratiilor false, de “Shalom”, ale lui Blinken. In treacat spus, rasa globalista a siluitorilor de cuvinte procedeaza exact la fel pretutindeni – in special pe scara larga in lumea islamica si a arabilor palestinieni -, omoarand si jefuind Omul cu “Shalomul”. Casa Alba alimenteaza cu arme letale situatia extrem de tensionata din Ucraina, vecinatatea apropiata a Rusiei, pe care americanii au provocat-o in urma expansiunii lor spre Est, ajungand pana in pragul casei rusilor. Diplomatia Statelor Unite este a invrajbirii si razboiului impotriva rusilor kieveni si moskoviti.

Referinte:

Declaraţia zilei aparţine secretarului de stat american Antony Blinken: https://www.agerpres.ro/declaratia-zilei

https://www.agerpres.ro/politica-externa/2022/01/21/blinken-dialogul-cu-moscova-asupra-propunerilor-ei-privind-securitatea-europeana-va-continua-si-washingtonul-ii-va-transmite-idei-saptamana-viitoare–851685

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: