Ucraina, criza geopolitică: Globaliştii îşi iau tălpăşiţa

Globalistii au inceput sa-si ia talpasita din Ucraina, pe fondul crizei geopolitice din aceasta tara si amenintarii cu o „invazie” din partea Rusiei. Americani, britanici, israelieni, veniti in Ucraina ca netrebnicii la borcanul cu miere, dupa lovitura de stat de la Kiev din 2014, pe care miseleste au orchestrat-o, parasesc in graba teritoriul ucrainean, de teama ca militarii rusi sa nu-i surprinda cu pantalonii in vine.

Statele Unite își retrag ultimii soldați din Ucraina. Ordinul de retragerere vizeaza 160 de soldați americani din Ucraina, unde antrenau armata ucraineana, si „repoziționarea în altă parte a Europei”, potrivit anunțului facut sâmbătă de purtătorul de cuvânt al Pentagonului, John Kirby. 

Secretarul american al Apărării, Lloyd Austin, a luat decizia cu privire la trupele Gărzii Naționale din Florida, aflate in Ucraina, „cu gândul la siguranța și securitatea forței de muncă”, se arată în declarație. Washington a afirmat vineri că o invazie rusă a Ucrainei ar putea surveni „oricand”.

De asemenea, SUA au ordonat sâmbătă unei părți a personalului ambasadei sale la Kiev să părăsească Ucraina. Washington și-a retras din Ucraina și personalul de la Organizația pentru Securitate și Cooperare în Europa, diplomati americani fiind vazuti fugind din Kiev cu automobilele. Frica mare, la cat rau au facut!

Marea Britanie își retrage și ea soldații si le transmite cetatenilor sai sa plece imediat. Cetățenii britanici care aleg să rămână în Ucraina nu ar trebui să se aștepte la o evacuare militară în cazul în care izbucnește un conflict cu Rusia, a declarat sâmbătă ministrul junior al apărării, James Heappey, pentru Sky News.

Cetățenii britanici ar trebui să părăsească imediat Ucraina prin orice mijloace posibile și nu ar trebui să se aștepte, așa cum au văzut în vară cu Afganistanul, că ar exista vreo posibilitate de evacuare militară”, a spus acelasi oficial.

Israelul a decis să evacueze familiile personalului său diplomatic din Ucraina. Guvernul israelian a decis vineri „să evacueze familiile diplomaţilor şi personalului ambasadei sale în Ucraina” din cauza escaladării tensiunilor ruso-occidentale legate de Ucraina, scrie Agerpres, conform AFP.

Ministerul israelian de externe a recomandat, de asemenea, într-un comunicat adresat cetăţenilor israelieni „să se abţină de la a călători în Ucraina pentru moment” şi şi-a îndemnat cetăţenii care locuiesc în această ţară să evite „focarele de tensiune” din cauza „agravării situaţiei”. O oglinda a dispretului nedisimulat al jidovilor fata de ucraineni este un gest jignitor din timpul vizitei fostului premier israelian Benjamin Netanyahu la Kiev, cand sotia acestuia, evreica Sara, a aruncat painea care i-a fost oferita cu sare in semn de „Bun venit!” la intampinarea de catre gazdele ucrainene.

In acest moment si in cele urmatoare pe capul globalistilor se afla panica mare si urgente disperate de scapare. Jidovii stiu foarte bine ce crime, jafuri si uneltiri abominabile au facut in Ucraina. La fel ca peste tot in Lume, unde iudeii pun piciorul. Insa cand pericolul va trece si daca noile conditii le vor permite, globalistii vor veni in roiuri inapoi.

Referinte

https://www.hotnews.ro/stiri-international-25363455-sua-isi-retrage-ultimii-soldati-din-ucraina.htm

https://www.g4media.ro/israelul-a-decis-sa-evacueze-familiile-personalului-sau-diplomatic-din-ucraina.html

 

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: