De la antirusism la antieuropenism? Virușii globalismului migrează de la Kiev la Lvov!

Microbii globalisti, care au facut buboiul ucrainean, amenintat sa fie spart de rusi, au devenit plimbareti in Ucraina. Ei s-au mutat din Kiev in Ucraina de Vest, la Lvov. Urmare a unor informatii panicarde ale serviciilor secrete americane, privind data de 16 februarie ca zi a invaziei Rusiei in Ucraina, SUA au anunţat că transferă, ca „măsură temporară de precauţie”, activităţile ambasadei americane de la Kiev în oraşul Lvov, din apropiere de graniţa cu Polonia.

Presedintele ucrainean Volodimir Zelenski s-a aratat revoltat de agitatia si plimbareala din teren ale americanilor, in Ucraina, care fac rau ucrainenilor. El a declarat 16 februarie, prin decret, ca zi a „unităţii” si a afirmat ca „este o mare greşeală că unele ambasade se mută în Ucraina de Vest, pentru că nu există Ucraina de Vest, există doar Ucraina”.

Prin manevra sa de ultima ora de relocare a activitatii ambasadei SUA in Ucraina de Vest, practic Washingtonul slabeste oarecum atentia de pe Ucraina de Est si aduce in vizorul international partea realmente bolnava geopolitic a Ucrainei, situata in vestul tarii. In droaia de paraziti retorici americani privind Ucraina, se poate totusi deslusi un substrat. SUA par sa fi acceptat tacit ca Donbasul rusesc si Crimeea ruseasca apartin Rusiei si ca acestea nu se vor intoarce niciodata la Ucraina. Virusii infectiei geopolitice, purtati de colo colo de americani, incearca, acum, sa-si faca un nou focar in Ucraina de Vest. Ei sunt susceptibili de un puseu antieuropenist, fara a abandona insa antirusismul.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: