Dublu negaţionism globalist: Evreul Blinken atacă wilsonianismul donbasian si parlamentarismul rus

Ping-pong-ul diplomatic al Statelor Unite cu principiile consacrate international este absolut dezgustator. SUA cand le afirma, daca ii convin, cand le nega, in cazuri contrare.

Acest joc duplicitar al diplomatiei americane a inregistrat, miercuri, un nou episod de fariseism. Ignorand principiile internationale, secretarul de stat al SUA, Antony Blinken, a atacat ilegal autodeterminarea wilsoniana a Donbasului prorus, incorporat ilegitim Ucrainei, si parlamentarismul rus.

Regiunile Donetsk și Luhansk din Ucraina, majoritar rusofone, proruse si denumite impreuna Donbas, s-au autodeclarat republici, in 2014. Parlamentul rus a votat, marti, un apel către preşedintele Vladimir Putin pentru ca Rusia să recunoască independenta celor doua republici.

Evreul Antony Blinken a reactionat umoral fata de autodeterminarea wilsoniana a celor doua republici donbasiene. El a facut-o foarte probabil si cu gandul la statalitatea palestiniana, care este respinsa unilateral de evrei. Blinken a afirmat ca recunoaşterea de către Rusia a independenţei celor doua regiuni separatiste din Ucraina ar fi o “încălcare grosolană a dreptului international.”

Antony Blinken si-a insotit insolita nerecunoastere a autodeterminarii wilsoniene – codificate in 14 puncte, in 1918, de presedintele american  Woodrow Wilson si apoi incluse in Carta Atlanticului (1941) si in Carta ONU (1945) – de impulsivitatea specifica diplomatiei coercitive a globalismului. El a derapat cu o abuziva “programare predictiva”, sustinand ca eventuala punere în aplicare a rezoluţiei parlamentare ruse va “necesita un răspuns rapid şi ferm din partea SUA, în deplină coordonare cu aliaţii şi partenerii lor.” Blinken extinde astfel negationismul iudaist si la parlamentarism, principiul fundamental al democratiei.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: