Noua construcție partidistă: Forța Dreptei copiază ideologii perimate, mărind locul stătut pe eșichier

https://www.hotnews.ro/stiri-politic-25371943-video-forta-dreptei-devenit-oficial-partid-politic-ludovic-orban-compara-republicanii-din-sua-conservatorii-din-marea-britanie.htm

In general, este un lucru bun cand apare un partid nou, adaptat sa raspunda unor noi provocari, sa vina cu raspunsuri corecte la intrebari la care vechile partide au dat gres.

Ludovic Orban, fost sef al PNL si fost prim-ministru, a anuntat, joi, infiintarea oficiala a unui nou partid, denumit Forța Dreptei (FD), care a primit personalitate juridica si poate sa primeasca membri si sa infiinteze structuri locale. FD are inregimentati 16 parlamentari, proveniti de la PNL.

Forta Dreptei nu aduce nimic proaspat, ci doar mareste locul statut al unor doctrine si ideologii, devenite perimate, carora le adauga un nou “Gica Contra”, singurul lucru pe care il mai pot face si de care mersul inainte nu are nevoie. Orban a facut cunoscut ca noul sau partid se bazeaza pe un liberalism conservator. El i-a comparat pe “forțisti” cu republicanii americani si conservatorii britanici. Dar ambele partide sunt occidentale, imbatranite si obosite, pe cand noi avem nevoie de partide estice, tinere si cu vigoare (v. AUR).

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: